Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας με τον Σύμβουλο Marketing και Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Ανατολίτη. 

Οι κ.κ. Δήμας και Ανατολίτης εξέφρασαν στην κα Μαυρίδου την επιθυμία της Ομοσπονδίας να διεξαχθεί το 1ο Διεθνές Τουρνουά Άρσης Βαρών «Olympus» στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στο Λιτόχωρο Πιερίας, τον Μάρτιο του 2012, με την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Επίσης ενημέρωσαν την κα Μαυρίδου σχετικά με τα οργανωτικά και διοικητικά θέματα του Διεθνούς Τουρνουά και αναφέρθηκαν στη σημασία της διεξαγωγής του στην Πιερία τόσο για την ανάπτυξη του αθλήματος όσο και για την ανάπτυξη και προβολή του νομού 
Η Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή την πρόταση της Ομοσπονδίας, εξέφρασε την θετική της πρόθεση για συνεργασία και δεσμεύτηκε να στηρίξει αμέριστα την προσπάθεια αυτή. Η κα Μαυρίδου τόνισε πως η συμβολή και η υποστήριξη της Π.Ε. Πιερίας στην διοργάνωση του 1ου Διεθνές Τουρνουά Άρσης Βαρών «Olympus» στην Πιερία είναι ιδιαίτερα σημαντική. 
Το μεγάλο αυτό γεγονός θα αποτελέσει σημαντικό κίνητρο για την ανάπτυξη του αθλήματος της άρσης βαρών στην περιοχή μας και του αθλητισμού γενικότερα, θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη του νομού μας μέσω ενός προγράμματος τουριστικής προβολής που θα οργανώσει η ΠΕ Πιερίας (ξεναγήσεις προπονητών, αθλητών και συνοδών, προβολή διαφημιστικών spot της Πιερίας σε πολλές χώρες του κόσμου μέσω της ζωντανής αναμετάδοσης των αγώνων σε κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας, αναμνηστικά δώρα, έντυπο διαφημιστικό υλικό και άλλα). 

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση των δύο φορέων προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος για την Πιερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου