Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Προς 
Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας 
Αθανάσιο Φωτόπουλο 

Κατερίνη 4 Ιανουαρίου 2012 

Κύριε Διευθυντά 
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την αποτελεσματικότητα και την άψογη λειτουργία της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κατερίνη. 

Γίνομαι καθημερινά δέκτης ιδιαίτερα θετικών σχολίων από πολίτες που θεωρούν άκρως επιτυχημένη την παρουσία της ομάδας, με απτά αποτελέσματα που αφορούν τόσο την πάταξη της εγκληματικότητας όσο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. 

Για το λόγο αυτό και κρίνεται απαραίτητο, κατά την άποψή μου, η ενίσχυση του σώματος, τόσο με ανθρώπινο δυναμικό, αν αυτό είναι δυνατό, όσο και με την αύξηση περιπολιών και επέκταση του ωραρίου δράσης της ΔΙΑΣ και μετά τις 2 το πρωί, τουλάχιστον έως τις 4 π.μ. Επιπλέον, μεγάλος αριθμός ανδρών της ομάδας απασχολείται καθημερινά για τη φύλαξη τραπεζικών καταστημάτων (Εθνική τράπεζα κ.λ.π). με δύναμη σημαντική που θα μπορούσε να «απελευθερωθεί» σε άλλα σημεία περιπολίας μέσα στην πόλη.  
Στην κατεύθυνση αυτή, θεωρείστε τη δική μου συμβολή δεδομένη και τη συνεργασία μας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η υπηρεσία και να διευρυνθεί η παρουσία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Κύριε Διευθυντά
Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε ως κοινωνία, το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών και η ανάγκη διατήρησής του κρίνονται κάτι παραπάνω από αναγκαία. 
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνδρομή απαιτηθεί από την πλευρά της Υπηρεσίας σας. 

Με εκτίμηση 

Κώστας Κουκοδήμος

4 σχόλια:

 1. Και γιατί αφου είναι επιστολή τη δίνεις δεξια κι αριστερά στα μπλογκ στις εφημερίδες κλπ, εθνικέ ευεργέτη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι θα γίνει, ρε μεγάλε, μέρες που είναι;
  Δυο μέρες τον "Άκυρο" θα βλέπουμε, όταν ανοίγουμε το blog σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. δεν μας στέλνει δτ ο ειδικός συνεργάτης του εν αργία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εσύ πρέπει να είσαι κουκοδημικός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή