Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές για τη νέα χρονιά από το στρατό, συλλόγους και φορείς, δέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας. Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 η Φιλαρμονική της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τα καθιερωμένα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εορταστικό κλίμα. 

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ξεδιπλώνοντας το μουσικό τους ταλέντο, «χαρίζοντας» εορταστικές νότες από την πλούσια μουσική μας παράδοση και αναβιώνοντας τοπικά έθιμα χρόνων της Πρωτοχρονιάς, έψαλαν τα κάλαντα στη Σοφία Μαυρίδου ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ», ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος», το εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι», η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Κατερίνης «ο Άγιος Φώτιος» και η Ένωση Ποντίων Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, καλωσόρισε θερμά και αντάλλαξε ευχές με συλλόγους , φορείς και πολίτες καθώς και με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλη τη χρονιά. 

Η Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, Αγάπη, Αλληλεγγύη και Ευημερία. «Εύχομαι σε όλους εμάς τους Έλληνες να έχουμε κυρίως υγεία, δύναμη, ψυχική γαλήνη και αισιοδοξία προκειμένου να ξεπεράσουμε και εμείς και η χώρα τα προβλήματα που υπάρχουν. Αποχαιρετούμε μια χρονιά που στιγματίστηκε από πολλές δυσκολίες. Εύχομαι για τη νέα χρονιά που ανατέλλει να φέρει ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, να δικαιώσει τις θυσίες, να εκπληρώσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού και να αποτελέσει την απαρχή για μια ουσιαστική αναπτυξιακή πορεία με πίστη στις συλλογικές μας δυνατότητες», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας για το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου