Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την επάξια επανεκλογή του στις πρόσφατες εκλογές του κορυφαίου παραγωγικού φορέα του νομού μας. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τον επιχειρηματικό, εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο περίοδο, οι ισχυρές φωνές και οι μαχητικές παρουσίες σε κορυφαία όργανα αποτελούν αν μη τι άλλο εγγύηση. 

Εκφράζω επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στους 21 νέους επιμελητηριακούς συμβούλους που καλούνται να αναλάβουν έργο σε μια σημαντική, κρίσιμη και δύσκολη περίοδο εκπροσωπώντας το σύνολο των συναδέλφων τους. 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους υποψηφίους συμβούλους που παρά τις δυσκολίες βρέθηκαν στη γραμμή μάχης για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Από την πλευρά μου, θα σταθώ στο πλευρό του Προέδρου και του Δ.Σ. για τις διεκδικήσεις και την προώθηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός κόσμος της Πιερίας. 

Κώστας Κουκοδήμος 
Βουλευτής Ν.Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου