Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Μία ξεχωριστή βραδιά για ξεχωριστούς ανθρώπους!

Μια αξέχαστη βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Mediterranean Village στη συναυλία που πραγματοποίησε η "Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης" με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που τα έχει απόλυτη ανάγκη.

Στη συναυλία συμμετείχε και η Ορχήστρα Νέων Δίου μαζί με τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες όπως τον Μίμη Πλέσσα, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Δημήτρη Μπάση και την Μελίνα Ασλανίδου. Ποτέ στα χρονικά της Πιερίας δε θυμόμαστε τέτοια αθρόα συμμετοχή συμπολιτών μας, σε ένα πολιτιστικό κοινωνικό γεγονός, όπως το προχθεσινό με τη συναυλία για τα Παιδιά της Μέριμνας. Θέλετε ο σκοπός της εκδήλωσης, να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα που τα έχει απόλυτη ανάγκη η Μέριμνα. Θέλετε τα μεγάλα ονόματα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν. Θέλετε η μεγάλη προβολή της εκδήλωσης. Θέλετε η απουσία τέτοιων εκδηλώσεων στην Πιερία την περίοδο του χειμώνα.Θέλετε η καταπληκτική για ακόμη μια φορά Ορχήστρα Νέων Δίου ...Θέλετε... 

Για το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης τα λόγια είναι περιττά να μεταφέρουν τη μουσική πανδαισία που δημιούργησαν οι συντελεστές της συναυλίας. Ο Μίμης Πλέσσας στο πιάνο, να συμπαρασύρει με τα πλήκτρα, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μελίνα Ασλανίδου, τρεις από τους αξιολογότερους ερμηνευτές της εποχής μας, να μας απογειώνουν με τη φωνή τους, αλλά και οι ερμηνευτές της Ορχήστρας Νέων Δίου Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου και Μαρία Φωτοπούλου οι οποίοι μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια με τις υπέροχες ερμηνείες τους δημιούργησαν μια μουσική πανδαισία.Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε και τα παιδιά της Ορχήστρας Νέων Δίου -ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ- οι οποίοι υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή συνόδεψαν τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες και για άλλη μια φόρα μάγεψαν το κοινό δείχνοντας πως αποτελούν το μέλλον της Πιερίας.Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου