Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Διαβούλευση στον Δ.Δίου-Ολύμπου για το τεχνικό πρόγραμμα του 2012 
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Με αντικείμενο συζήτησης τη «γνωμοδότηση επί του τεχνικού προγράμματος έτους 2012 του δήμου Δίου-Ολύμπου» συνεδριάζει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης. 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, δίπλα στο ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου. 
 
Στην πρόσκληση, που υπογράφεται από την πρόεδρο της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης Δίου-Ολύμπου, αντιδήμαρχο Σοφία Νούλα, επισημαίνεται ότι αντίγραφο του τεχνικού προγράμματος βρίσκεται στα γραφεία τής τεχνικής υπηρεσίας και του γραφείου υποστήριξης αιρετών τού δήμου, στο δημαρχείο, στο Λιτόχωρο. 

Επίσης, αντίγραφο του τεχνικού προγράμματος βρίσκεται και στη δημοτική ενότητα Δίου (στο τ. δημαρχείο, στην Κονταριώτισσα) καθώς επίσης και στη δημοτική ενότητα Ανατολικού Ολύμπου (στο τ. δημαρχείο, στη Λεπτοκαρυά), στα γραφεία των αρμοδίων αντιδημάρχων. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου αναμένεται να συζητηθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου