Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου για τη διεξαγωγή του 8ου Olympus Marathon

O 8os Olympus Marathon θα διεξαχθεί φέτος όπως και κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Ιουνιού και πιο συγκεκριμένα στις 26 του μήνα.
Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού, αλλά και διεθνούς ορεινού τρεξίματος θα λάβουν μέρος στον Olympus Marathon, ο οποίος διεξάγεται φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Μεταξύ των ξένων συμμετοχών, ο κάτοχος του ρεκόρ του Olympus Marathon Hernandez Jessed, ο οποίος επιστρέφει στο βουνό των θεών. Μαζί του Καταλανός Michel Rabat, δεύτερος πίσω από τον περσινό νικητή του ΟΜ Sebastien Chaigneau και 1ος στη συνολική κατάταξη του 1ου Mountain Running international cup 2010 (www.mnric.com)


Στις γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της Cecilia Mora, παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο  World Trail Challenge 2009 (IAU Trail World, Serre Chevalier), αλλά και της Ελληνικής καταγωγής Whitaker- Diamantides Helene. Τη Salomon International Team θα εκπροσωπήσει φέτος ο Ricky Lightfoot, συνοδευόμενος από την 24χρονη Ρωσίδα Zhanna Vokueva. 

Στις Ελληνικές συμμετοχές οι Αλέξης Γκούνκο, Νίκος Καλοφύρης, Γιάτσεκ Μπόγκοτς, Φάνης Αρκουμάνης και Δημοσθένης Ευαγγελίδης αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και φέτος, ενώ, οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος αναμένουν την πρώτη συμμετοχή του Δημήτρη Θεοδωρακάκου στον Olympus Marathon. 27 οι Ελληνίδες κυρίες που θα δοκιμαστούν στο φετινό Ομ, μεταξύ των οποίων οι Ναταλία Παπουνίδου, Ιρένα Μαλιμπόρσκα Κυριάκου, Αμαλία Ματθαίου και Μάρα Καλογήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου