Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ετοιμοι διαγωνισμοί από Ολυμπο έως Σφακιά


Εγκριση νέων θέσεων σε δήμους

Οκτώ νέες εγκρίσεις διαγωνισμών σε δήμους εξέδωσε το ΑΣΕΠ την περασμένη εβδομάδα για την κάλυψη 27 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι δήμοι που θα ωφεληθούν από τις νέες εγκρίσεις είναι οι εξής: Ραφήνας Πικερμίου, Δίου Ολύμπου, Σκοπέλου, Αίγινας, Χαλκηδόνας, Γεωργίου Καραϊσκάκη, Σφακίων και Πύλης Τρικάλων. Σύντομα αναμένεται να καθορίσουν τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων. Οι νέοι διαγωνισμοί έχουν ως εξής:
Δήμος Ραφήνας Πικερμίου
Οκτώ θέσεις ενέκρινε η Ανεξάρτητη Αρχή για τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, οι οποίες αφορούν υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ειδικότερα, θα προσληφθούν τρεις Εργάτες Πυροπροστασίας κατηγορίας ΥΕ, τρεις Οδηγοί Πυροσβεστικού Οχήματος ΔΕ, εκ των οποίων δύο με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και δύο Εργάτες Πρασίνου ΥΕ. Εκτός από τους Εργάτες Πρασίνου που θα προσληφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας, όλες οι υπόλοιπες θέσεις αφορούν εξάμηνη απασχόληση. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22943 21024.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δίου Ολύμπου
Τρεις θέσεις εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δίου Ολύμπου. Οι θέσεις κατανέμονται στις εξής ισάριθμες ειδικότητες: ΠΕ Κοινωνικού Λειτουργού ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού ή ΠΕ Ψυχολόγου, ή ΠΕ Κοινωνιολόγου, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου και ΤΕ Φυσιοθεραπευτή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23523 50244.

Δήμος Σκοπέλου
Από τις δύο θέσεις που εγκρίθηκαν στον Δήμο Σκοπέλου, μία κατανέμεται στην ειδικότητα ΤΕ Πληροφορικής και μία στην ΔΕ Διοικητικού. Το προσωπικό θα προσληφθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24243 50103.
Δήμος Πύλης
Εγκρίθηκε μία θέση ΔΕ Χειριστή Μηχανήματος Ισοπέδωσης Γαιών Ομάδας Ζ΄ Τάξης Γ΄ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24313 52127.
Λιμενικό Ταμείο Αίγινας
Τέσσερις θέσεις εγκρίθηκαν για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, το οποίο θα προκηρύξει διαγωνισμό για αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου. Τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Εισπράκτορες Λιμενικών Τελών κατηγορίας ΔΕ και δύο Καθαριστές Εξωτερικών Χώρων ΥΕ για τα λιμάνια της Αίγινας. Το προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22970 22272.
Δήμος Χαλκηδόνας
Στην προκήρυξη τριών θέσεων εποχικού προσωπικού με οκτάμηνη απασχόληση θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις αφορούν δύο Διοικητικούς υπαλλήλους ΔΕ και έναν Χειριστή Φορτωτών Εκσκαφέων, επίσης κατηγορίας ΔΕ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23913 30205.
Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη
Από τις τέσσερις θέσεις που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, δύο κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων και δύο στην ΥΕ Εργατών Καθαριότητας. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26813 60809.
Κοινωφελής Επιχείρηση Σφακίων
Στην κάλυψη δύο θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας πέντε μηνών προχωρεί άμεσα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σφακίων. Τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Διοικητικοί υπάλληλοι κατηγορίας ΤΕ ή, σε έλλειψη, κατηγορίας ΔΕ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 28250 91541.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου