Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πρόταση συνεργασίας για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Πιερία

Επιστολή του Βουλευτή Θ. Παπαγεωργίου προς τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, να αναλάβει πρωτοβουλία για κοινή συνάντηση Βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχων, Αρμοδίων Υπηρεσιών, Εργοδοτικών Φορέων, Κοινωνικών Φορέων.

Ο Βουλευτής Πιερίας κ. Θ. Παπαγεωργίου στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Βαλάση Κοτρώνη, προτείνει με δική του πρόσκληση, να πραγματοποιηθεί σύντομα κοινή συνάντηση όλων όσων μπορούν να συμβάλουν στο συντονισμό και τη διαμόρφωση ευέλικτου σχεδίου δράσης και αποτελεσματικής διαδικασίας για την υλοποίηση και αξιοποίηση του προγράμματος κοινωνικής εργασίας, αλλά και άλλων προγραμμάτων καταπολέμησης της ανεργίας στην Πιερία.  

Όπως επισημαίνει ο κ. Παπαγεωργίου «η Πιερία είναι από τους νομούς με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στους νέους και με μεγάλο αριθμό μακροχρόνια ανέργων. Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση και αναζήτηση θέσεων εργασίας με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν.
Το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έχει ανακοινώσει και υλοποιεί μια σειρά από προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας, τα οποία έχουμε υποχρέωση όλοι να συμβάλουμε, ώστε να υλοποιηθούν και να αξιοποιηθούν με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος  για το Νομό μας.
Το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας είναι ένα από αυτά τα προγράμματα, το οποίο πιστεύω πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υλοποιηθεί στην Πιερία σε δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου