Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Γιατί δεν ζήτησε εκλογές στο Ζάππειο ο Σαμαράς;

Από το Antinews:

Έχουν περάσει δυο ημέρες από το ‘Ζάππειο 2” και από την κυβέρνηση δεν έχω ακούσει ακόμα μια υπεύθυνη τοποθέτηση στις προτάσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Συνέρχονται ή να στείλει ο Πρόεδρος τον Χρύσανθο για εξηγήσεις;
Που είναι οι περσινές  δόξες, που έβγαζαν γλώσσα;
Μόνο ένα non-paper μοίρασαν κεντρικά και αυτό καθυστερημένα με αποτέλεσμα να μην προλάβει να το μάθει ούτε ο κ. Καψής.
Και τι λέει το non-paper; Ό,τι το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά, θα αυξήσει το έλλειμμα κατά 36 δις!!! Πώς βγήκε αυτό το νούμερο; Ε, ξέρετε τώρα πως βγάζουν νούμερα στο ΠΑΣΟΚ!  Παίρνουν ένα τυχαίο νούμερο και μετά το …φουσκώνουν!
Είπαν, επίσης, ότι πολλά από τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς τα εφαρμόζουν ήδη! Άμα εφάρμοζαν όλο το πρόγραμμα που παρουσίασε πέρυσι, θα ήμασταν καλύτερα!  Όμως, τότε μες την αλαζονεία τους χαρακτήρισαν τον Σαμαρά …Χάρυ Πότερ! Τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους που δεν τον άκουσαν!
Φέτος, με τα φτερά πεσμένα, αντέδρασαν τόσο υποτονικά που  παραλίγο θα ζητούσαν και συγνώμη!
Αλλά και ο  καθεστωτικός τύπος; Ο ένας γράφει ό,τι ο Σαμαράς βγαίνει στην Κυβέρνηση από …αριστερά, ο άλλος από …δεξιά! Τους έχει πάρει …παραμάζωμα και δεν ξέρουν τι να απαντήσουν.
Πάντως ο Πρόεδρος δεν είναι …..εντάξει: Τον κ. Παπασπύρο και τον κ. Παναγόπουλο, πολύ μου τους στενοχώρησε.
Η ημερήσια του Συγκροτήματος ανακάλυψε ότι «συναινούν» σε τέσσερα, τρία σημεία, δεν θυμάμαι τώρα! Εννοείται ό,τι συναινεί η Κυβέρνηση με τον …Σαμαρά! Γιατί  όπως το γράφουν, νόμισα το αντίθετο και τρόμαξα!
Εγώ αν ήμουν Γιώργος, θα έπαιρνα το  πρόγραμμα του Σαμαρά και θα έλεγα στον Παπακωνσταντίνου  να  το υλοποιήσει  κατά γράμμα! Θα γλίτωνα  από την κριτική του Σαμαρά και θα είχα χρόνο για κανό!  Τώρα μάλιστα που έρχεται το καλοκαίρι!
Κάποιοι γκρινιάζουν γιατί δεν ζήτησε εκλογές ο Σαμαράς! Είναι ευγενικός, τους ..διευκολύνει για να φύγουν.

Κώστας Ροδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου