Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Θα σας το πω ξανά....

 Ως dionolympos.blogspot.com σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούμε ως έγκυρα ή ως άποψή μας και δεν επιβεβαιώνουμε ειδήσεις, φήμες ή σχόλια που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας με e-mail ή βάζουν στις φόρμες σχολίων.
  Ως είδηση και ως έγκυρες θέσεις μας παρουσιάζουμε ΜΟΝΟΝ ότι ανεβαίνει από τον Διαχειριστή.
  Πιστεύουμε στο δικαίωμα της έκφρασης μέσω των ανεξάρτητων BLOGS και για αυτό δημοσιεύουμε κάθε e-mail που μας στέλνετε που δεν είναι άηθες ή υβριστικό.
  Να θυμίσω πως πριν ένα μήνα ως Διαχειρηστής δέχτηκα αισχρά και άκρως προσβλητικά σχόλια τα οποία ενώ είχα και τη δυνατότητα αλλά και το ανθρώπινο δικαίωμα να τα διαγράψω γιατί προσέβαλαν την προσωπικότητά μου δεν το έκανα, γιατί πιστεύω πως καθένας είναι υπεύθυνος και αντάξιος των λεγομένων του και πως όλοι οι αναγνώστες μας έχουν το δικαίωμα μέσα από το dionolympos.blogspot.com ελεύθερα να διακινούν τις απόψεις τους ακόμα και αν εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ!
  Τέλος να ενημερώσω για ακόμη μία φορά πως όλα τα σχόλια που είναι υβριστικά ή αήθη δεν δημοσιεύονται, αλλά και οι διευθύνσεις των αποστολέων των e-mails που κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει στην διάθεση οποιουδήποτε! 

3 σχόλια:

  1. Αφού έχεις να κάνεις με χαζούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βγάζουν όλοι τα μάτια τους και τα μαχαίρια να σφαχτούν, εμ το blog λένε πως φταίει.
    Μας δίνει βήμα ελευθερίας και προσπαθεί και το καταφέρνει να έχει ένα επιπεδό.
    Το blog κάνει καλή δουλεία! Οι πονηροί πολίτες και πολιτευτές να σοβαρευτούν.

    η ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έχεις να κάνεις με χαζούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή