Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας προς τους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
          Με καθαρή και θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας για εισαγωγή σας στην Τριτόβάθμια εκπαίδευση και στις σχολές που επιθυμείτε και να ανοίξετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας, αποκτώντας περισσότερες γνώσεις, εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον.
          Να θυμάστε ότι η συμμετοχή σας στις εξετάσεις δεν είναι παρά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στην πορεία της ζωής σας, που τώρα ξεκινά,
για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές  σας και στην προσπάθεια που έχετε καταβάλει τόσα χρόνια και να μην αφήσετε καμία μικρή δυσκολία να σταθεί εμπόδιο σε όσα επιθυμείτε.
          Θα ήθελα, επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς που βρίσκονται με αγωνία δίπλα στους μαθητές, στηρίζοντας και εμψυχώνοντας τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με συνέπεια οργανώνουν και συμμετέχουν στην εξεταστική διαδικασία.


         
         
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου