Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Θ. Παπαγεωργίου: Ελεύθερη η κίνηση Ι.Χ. από τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς


Σε συνέχεια της χθεσινής δήλωσης του (26-4-2011) και μετά από επικοινωνία του με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Βουλευτής Πιερίας ενημερώθηκε από τον υφυπουργό κ. Ι. Μαγκριώτη για την απόφαση να μην λειτουργήσουν τελικά τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς για όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Ο κ. Παπαγεωργίου επισημαίνει πως η εξέλιξη αυτή είναι θετική και δείχνει την πρόθεση και την εμμονή της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των πολιτών στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την παραχωρησιούχο εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.». Δείχνει ακόμη πως παρά τα όσα γράφονται η ηγεσία του Υπουργείου και ιδιαίτερα ο υφυπουργός κ. Ι. Μαγκριώτης, όσο και οι Βουλευτές του νομού, δεν αθέτησαν την υπόσχεση και την απόφαση για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από τους κόμβους της εθνικής οδού και τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς προς και από το παράπλευρο οδικό δίκτυο. Αντίθετα εργάζονται με συνέπεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών της νότιας Πιερίας. 

Όπως τονίζει ο κ. Παπαγεωργίου η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων θα πρέπει να ισχύσει μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στην εθνική οδό (τμήμα Πόρων – Σκοτίνας), αλλά και των παράπλευρων  - της εθνικής οδού - οδικών δικτύων. Αν  χρειαστεί στο μέλλον, θα εξεταστεί η διάθεση καρτών ελεύθερης διέλευσης των δημοτών του Δήμου Δίου Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου