Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Η πρόταση - αίτημα για την υπόθεση των επίδικων 4250 στρεμμάτων που υπογράφηκε από 23 σε σύνολο 26 δημοτικούς συμβούλους

                ΠΡΟΤΑΣΗ – ΑΙΤΗΜΑ

Λιτόχωρο, 18\4\2011.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου.

Την Κυριακή 10\4\2011 πραγματοποιήθηκε η ενημερωτικού τύπου συνάντηση που συγκάλεσε ο Σύλλογος Προστασίας Φυσικού Περιβάλλοντος από κοινού με την Δημοτική Επιτροπή Αγώνα Λιτοχώρου με θέμα κυρίως τις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης των επίδικων 4.250 στρεμμάτων.
Στην συνάντηση αυτή έγινε παραδεκτό από όλες τις πλευρές ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσει με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ποια μέλλει να είναι η στάση του διευρυμένου πια δήμου Δίου – Ολύμπου ως προς το ζήτημα των επίδικων εκτάσεων και ότι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να έλθει το θέμα προς συζήτησιν στο Δ.Σ. Υπενθυμίζουμε μάλιστα την και δική σας θέση, κ. Πρόεδρε, για πραγματοποίηση μίας ειδικής συνεδρίασης για το θέμα αυτό!
Ζητάμε λοιπόν οι παρακάτω υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι την σύγκληση το συντομότερο δυνατόν του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου σε ειδική συνεδρίαση με θέμα την ενημέρωση του σώματος και την λήψη απόφασης για την συνέχιση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν από πλευράς του Δήμου μας γύρω από το ζήτημα των επίδικων εκτάσεων.

Με τιμή, εκ μέρους της δημ. παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου