Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Να τηρηθούν οι υποσχέσεις για τα διόδια

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για την λειτουργία των παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, το κλείσιμο των ισόπεδων κόμβων της Σκοτίνας κ.α., ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε κατηγορηματικά πως θα πρέπει να σταματήσουν οι μεθοδεύσεις από την εταιρία και να τηρηθούν οι υποσχέσεις από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου επεσήμανε πως η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» ακολουθώντας την θεωρία του τετελεσμένου στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τον Υπουργείο, επιχείρησε να κλείσει την έξοδο προς την παραλία της Σκοτίνας, προχωρά στην εγκατάσταση και εσπευσμένη λειτουργία των παράπλευρων διοδίων για όλα τα οχήματα.  

Και ενώ το παράπλευρο οδικό δίκτυο δεν έχει ολοκληρωθεί - δεν ξεκίνησε  καν η κατασκευή των τμημάτων που λείπουν – τα τμήματα που υπάρχουν δεν έχουν συντηρηθεί και δεν έχουν βελτιωθεί, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της νότιας Πιερίας υποχρεώνονται να πληρώνουν εξοντωτικά διόδια για να κινηθούν μεταξύ των οικισμών και της παραλιακής ζώνης. 

Όπως τονίζει ο κ. Παπαγεωργίου θα πρέπει άμεσα το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, να παρέμβει και να δώσει λύση σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, όπως άλλωστε έχει εξαγγελθεί. Οι κάτοικοι της Νότιας Πιερίας έχουν δικαίωμα να κινούνται χωρίς να πληρώνουν διόδια μεταξύ των οικισμών του Δήμου Δίου Ολύμπου  και της παραλιακής ζώνης..

3 σχόλια:

  1. Παπαγεωργίου...........
    Μαστα...........
    Μην ξαναπατήσεις στη Νότια Πιερία.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σε κοψουμι τα πουδάρια απ τ ρίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαγεωργίου...........
    Μαστα...........
    Μην ξαναπατήσεις στη Νότια Πιερία.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή