Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κλειστά αύριο και μεθαύριο τα Τέμπη.

 Με νέα ταλαιπωρία θα βρεθούν αντιμέτωποι οι οδηγοί στην κοιλάδα των Τεμπών, καθώς η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα έως τις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών απομάκρυνσης βράχων στην περιοχή.
 Η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων που θα είναι αυξημένη λόγω των εορτών του Πάσχα.
 Κατά τις δύο ημέρες του αποκλεισμού, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία, δεν θα λειτουργήσουν οι σταθμοί διοδίων Μακρυχωρίου και Πυργετού, οι πλευρικοί σταθμοί Γυρτώνης και Μακρυχωρίου ενώ το αντίτιμο των διοδίων στο Μοσχοχώρι θα μειωθεί κατά 40 λεπτά.
 Η διακοπή της κυκλοφορίας στη κοιλάδα των Τεμπών αναμένετε να έχει και αρκετές οικονομικές επιπτώσεις στην περιοχή του δήμου Δίου - Ολύμπου προσθέτει ακόμη ένα πρόβλήμα - μετά την λειτουργία των παράπλευρων διοδίων της Λεπτοκαρυάς, αλλά και σταδιακά όλων των εξόδων από την εθνική οδό - στον τουρισμό της περίοχής την ίδια ώρα που η δημοτική αρχή απλά παρακολουθεί άβουλη τα γεγονότα.

 Λόγω των εργασιών θα υπάρξουν και αντοίστιχες εκτροπές της κτκλοφορίας:
Η κυκλοφορία των λεωφορείων και των φορτηγών, σύμφωνα με το τμήμα αυτοκινητοδρόμων Τροχαίας Λαρίσης, θα εκτρέπεται μέσω της Ελασσόνας, ενώ η κυκλοφορία των ΙΧ μέσω της Αγιάς και του Αγιόκαμπου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου