Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η Ρόδος πρώτος πανευρωπαϊκός προορισμός

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της υπηρεσίας ταξιδίων Trip Advisor, η Ρόδος παραμένει και φέτος πρώτος υποψήφιος πανευρωπαϊκός προορισμός για διακοπές και φλερτάρει με την 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη τουριστικών προορισμών.

Η Ρόδος εδώ και χρόνια αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών όλων των εθνικοτήτων και παραμένει στην κορυφή της σειράς προτίμησης των ξένων για τις διακοπές τους. Δεν είναι τυχαίο, ότι όσες φορές κι αν επισκεφθεί κάποιος τη Ρόδο, πάντα θα τον μαγνητίζει η… ιπποτική ατμόσφαιρα που αποπνέει.

Η φετινή σεζόν για τη Ρόδο σιγά - σιγά ανοίγει με τα πρώτα τσάρτερ ήδη να έχουν προσγειωθεί στον διεθνή αερολιμένα του νησιού. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μαζικότερη άφιξη τουριστών και φαίνεται πως τα μηνύματα που έχουν οι τουριστικοί φορείς από παγκόσμια δημοσιεύματα, έρευνες και διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, η Ρόδος θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα «καυτό» καλοκαίρι.

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν επηρέασε την προτίμηση των τουριστών για να κάνουν τις διακοπές τους στη Ρόδο. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, αναμένεται αύξηση του ποσοστού εισερχόμενων τουριστών στη Ρόδο τόσο από θαλάσσης όσο και από αέρος, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την αγορά του νησιού των Ιπποτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου