Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

"Αλκή"-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ “Αλκή”

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων βρέθηκαν οι αθλητές του Σωματείου «Αλκή» Φόλιου Μαρία, Παπαγεωργίου-Σιαμήτρας Ιωάννης και Τσιουρλή Αικατερίνη-Ραφαέλα μαζί με την προπονήτριά τους Ιωάννα Καραλέξη, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου για την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος εν όψει του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από 16-18 Νοεμβρίου 2012 στο Κλειστό Στάδιο Βλαχιώτη Λακωνίας. Την προπόνηση ανέλαβαν ο εθνικός προπονητής Λάγγης Ιωάννης και ο Ολλανδός εθνικός προπονητής Michel Van Richt, ενώ όλοι οι αθλητές της εθνικής ομάδας δήλωσαν πανέτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε αθλητή που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρόν περισσότεροι από 500 αθλητές από 30 χώρες όλου του κόσμου. Αυτό θα αποτελέσει μια μεγάλη ελπίδα για τη διάδοση του Παγκρατίου Αθλήματος, τη βαριά πολιτιστική μας κληρονομιά.
Το Παγκράτιο του Ηρακλή, του Θησέα, του Πλάτωνα , του Αριστοτέλη, το «εν Ολυμπίαι το Κάλλιστον» στην αρχαιότητα, το μοναδικό άθλημα παγκοσμίως στη σύγχρονη εποχή με ορολογία στα αρχαία ελληνικά.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του σωματείου εύχονται στους αθλητές του, αλλά και σε όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία. Επίσης ευχαριστεί θερμά την εταιρία ERA ENERGY και προσωπικά τους κυρίους Γραμματόση Αθανάσιο και Νίκα Αριστείδη για την έμπρακτη ηθική και οικονομική υποστήριξη την τελευταία διετία αθλητών του σωματείου μας για τη συμμετοχή τους σε αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου