Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εορταστική ποδηλατοδρομία για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, τα πολιτιστικά, αθλητικά και ιστορικολαογραφικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας- Ηπείρου- Θράκης διοργανώνουν Εορταστική Ποδηλατοδρομία την Παρασκευή 26-10-12 και απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους.
Οι προτεινόμενες αφετηρίες και διαδρομές που έχουν σαν τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:

• Βεργίνα
• Πέλλα
• Πρέσπες- Αιανή
Σαραντάπορος- Όλυμπος- Δίον
• Φίλιπποι, Νεάπολη- Αμφίπολη
• Αρχαία Στάγειρα

Ο χρόνος εκκίνησης προϋπολογίζεται, ώστε όλοι να φτάσουνε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 13:00 – 14:00. Όλες οι ομάδες των συμμετεχόντων θα συγκεντρωθούν εναλλακτικά σε δύο σημεία της πόλης: στο Λιμάνι (δυτικά) και στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο (ανατολικά). Από τα δύο παραπάνω σημεία θα γίνει μαζική εκκίνηση με τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο – προτομή Ναυάρχου Βότση, όπου θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων και η βράβευση των αθλητών.
Στις πολυσύχναστες διαδρομές θα υπάρξει ρύθμιση της κυκλοφορίας με την πολύτιμη συνδρομή της τροχαίας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.makedonikieleftheria.org ενώ σχετικά με το φορέα ‘Θεσσαλονίκη 2012’ και τις εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.thessaloniki2012.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου