Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο Κωνσταντόπουλος είναι στο Κεμπέκ του Καναδά... Θα είναι εδώ στην παρέλαση!

Γιώργο πάλι καλά μας ενημερώνεις - για το πού είσαι - γιατί ανησυχήσαμε...
Μάτι δεν θα κλείναμε όλο το βράδυ!
Στο τραπέζι του διαλόγου για την ισότητα των δύο φύλων , στο πλαίσιο της 127ης Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης που διεξάγεται στο Κεμπέκ, συμμετείχε χθες εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας, για μία ακόμη φορά ,ο Βουλευτής Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Ο κ. Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: «Πώς ένα ευαισθητοποιημένο κοινοβούλιο σε θέματα ισότητας ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των δύο φύλων στις δομές, τις δράσεις, τις μεθοδολογίες και τις εργασίες τους».
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργασίες της Συνέλευσης θα συνεχισθούν μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου με μια πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία και με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών που θα ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες ουσίας.
Ο κ Γιώργος Κωνσταντόπουλος είναι τακτικό μέλος αντικαθιστώντας προ τριμήνου την κ Ελσα Παπαδημητρίου. Παράλληλα είναι τακτικό μέλος στην μόνιμη επιτροπή για τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και αναπληρωματικό στην Μ.Ε., για την βιώσιμη ανάπτυξη ,την οικονομία και το εμπόριο ενώ συμμετέχει και στην Ομάδα για την συνεργασία των δύο Φύλων
Η IPU σε αντίθεση με τον ΟΗΕ που εκφράζει κυβερνήσεις εκφράζει αυθεντικά τους Λαούς όλου του κόσμου ,γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ Βουλευτών όλων των κοινοβουλίων. Ιδρύθηκε το1889,αριθμεί 162 χώρες και 10 συνδεδεμένα μέλη χωρίς δικαίωμα ψήφου Το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι μέλος από το 1890 και συμμετέχει στις εργασίες με 5 μέλη και 13 ψήφους στις ψηφοφορίες.

1 σχόλιο:

  1. ΩΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ25 Οκτωβρίου 2012 στις 12:27 π.μ.

    Η Χώρα διαλύεται κινδυνευουμε με εξωση από την ευρωζώνη, η εταιρική Κυβέρνηση κλυδωνίζεται καί οι βουλευτές Πιερίας περί αλλα τυρβάζουν , εκτός πραγματικότητας , ταξιδεύουν ενώ ο κοσμος υποφέρει , πεινάει, ειμαστε αξιοι τής μοίρας μας,μ εμεις τού; εκλέξαμε αυτόυς τόυς ασήμαντους..βΝΟΥΛΕΖΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή