Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αντίστροφη μέτρηση για Ιωαννίδη

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την απομάκρυνση του Γιάννη Ιωαννίδη από τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ανασχηματισμό του Νοεμβρίου που αναμένεται να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς το όνομα του «ξανθού» δεν θα βρίσκεται στο κυβερνητικό σχήμα.

Στο Μαξίμου έχουν φτιάξει μια λίστα με τις λάθος κινήσεις και επιλογές που έχει κάνει ο πρώην προπονητής του μπάσκετ κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο υπάρχει έντονος εκνευρισμός και για την επιλογή του «ξανθού» να δώσει το παρών στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΙ». Οι περισσότεροι συνεργάτες του Ιωαννίδη τού είχαν συστήσει να μην παρευρεθεί και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος σκεφτόταν σοβαρά να μην πάει. Αλλά τελικά άλλαξε γνώμη με αποτέλεσμα είναι να γίνει πρώτο θέμα στο youtube εξαιτίας της άκομψης αποχώρησής του από την εκπομπή.

Στον Ιωαννίδη βέβαια χρεώνουν και την ανακατωσούρα που προκάλεσε στο ποδόσφαιρο με τις αναδιαρθρώσεις και την παρουσία των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Football League.

Με απλά λόγια μόνο με… θαύμα θα παραμείνει στη θέση του ο «ξανθός», εφόσον γίνει ανασχηματισμός, και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται και τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του Ιωαννίδη.
Πηγή: ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου