Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποφάσισε να συμμετέχει μαζικά στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα 17/10/2012, αποφάσισε την συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πέμτπη 18/10/12, καθώς αύριο τίθεται το εργασιακό μας μέλλον, άμεσες απολύσεις, νέες περικοπές, εξαήμερη εργασία. Στο νομό μας με δέσμευση του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου, θα κλείσουν τα καταστήματα από 10-12 π.μ. για συμπαράσταση στην πορεία. Στις 10 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο και στις 11 π.μ. πορεία από όλους τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους. Σε ενημέρωση που έγινε στη συνάντηση που είχαμε τη Δευτέρα με το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας συμμετείχαν όλοι οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι και όλοι συμφώνησαν για αγωνιστική συμμετοχή των μελών τους.
Η αυριανή 24ωρη απεργία πρέπει να έχει καθολική συμμετοχή, να είμαστε όλοι στην πορεία, να συνεχίσουμε τον αγώνα. Αυτό που μας ζητάνε είναι να λυγίσουμε.
Θέλουμε όμως να αυτοκαταδικαστούμε;


Η Πρόεδρος

Δομνίκη Καράντζιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου