Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του νομού Πιερίας

Με εκπροσώπους του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πιερίας, του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης και γενικότερα των παραγωγικών τάξεων του νομού συναντήθηκε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 στα γραφεία της ΝΟΔΕ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ελληνική επιχειρηματικότητα και τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Τονίστηκε, ωστόσο, ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν παρουσιάσει συγκεκριμένες πολιτικές στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος, που μπορούν να οδηγήσουν στη σταδιακή ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.
«Ο Αντώνης Σαμαράς το λέει εδώ και καιρό, ότι χρειάζονται μέτρα Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης, κάτι που έρχεται και το λέει τώρα, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές ο Ευάγγελος Βενιζέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Μόσχος Γιαλένιος ενώ, όπως είπε, τα βασικά σημεία του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, έρχεται μόλις μία ανάσα πριν από τις εκλογές να τα οικειοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ, όπως για παράδειγμα, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και η σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών, δηλαδή μέτρα αναγκαία για να «αναπνεύσουν» οι επιχειρήσεις. «Όσα δεν έκανε δυόμιση χρόνια το ΠΑΣΟΚ, τα υπόσχεται τώρα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Ζητήθηκε μάλιστα από την επιτροπή η ενεργοποίηση και η συστράτευση όλων των παραγωγικών φορέων με ορίζοντα την 6η Μαΐου, ώστε την επομένη των εκλογών η ΝΔ να είναι το κόμμα που θα εφαρμόσει συγκεκριμένη και στοχευμένη πολιτική για την τόνωση της ελληνικής αγοράς και τη στήριξη του Έλληνα Επιχειρηματία, καθώς μόνο αυτή διαθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου