Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…»

Από το Antinews:
Όταν έβαλε υποψηφιότητα για αρχηγός της Ν. Δ., οι ειδήμονες των δημοσκοπήσεων τον είχαν ξεγραμμένο. Μέχρι που άρχισε εκείνη την εντυπωσιακή πορεία προς τον κόσμο, που τα άλλαξε όλα..

Όταν εξελέγη αρχηγός της Ν.Δ., στο απόγειο του «γεωργοπαπανδρεϊσμού», τον αντιμετώπιζαν σχεδόν απαξιωτικά. Ζήτημα, αν έπαιζε τελευταίο θέμα στις ειδήσεις, πριν τον καιρό…

Όταν άρχισε, να εισηγείται μέτρα στην Κυβέρνηση του «λεφτά υπάρχουν», κανένας δεν έδινε σημασία…

Όταν καταψήφισε το μνημόνιο, τον είπαν λαϊκιστή. Βρήκε την αφορμή και αποχώρησε, η έως τότε …πιστή στρατιωτίνα της παράταξης.

Όταν έφυγε η …στρατιωτίνα, προέβλεπαν διάλυση της ΝΔ και μαζικές αποσκιρτήσεις βουλευτών…

Όταν παρουσίασε το Ζάππειο Ι, τον αποκάλεσαν σκωπτικά…Χάρυ Πότερ!

Όταν προέβλεψε την αποτυχία του Μνημονίου, τον χαρακτήρισαν επικίνδυνο…καιροσκόπο, που επενδύει στην καταστροφή της χώρας του!

Όταν ζήτησε την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, του απάντησαν ό,τι δεν υπάρχουν περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης! Σήμερα ακόμα και ο Βενιζέλος, μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση!

Όταν μιλούσε για ανάπτυξη, του έλεγαν ότι προηγείται η …σταθεροποίηση! Σήμερα, ακόμα και η Μέρκελ, τονίζει την ανάγκη αναπτυξιακών πολιτικών!

Όταν κατάφερε να πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις, σχολίασαν «σιγά το κατόρθωμα»! Ξεχνούσαν οτι η ΝΔ είχε χάσει το 2009 με σχεδόν 11 μονάδες διαφορά!

Όταν του …υπέβαλλε ο Παπανδρέου την παραίτηση, τον είπαν …εξουσιομανή και ανεύθυνο που δεν την ….αποδέχθηκε!

Όταν σε μια δραματική στιγμή, που παιζόταν στα ζάρια το μέλλον της χώρας, θυσίασε το προσωπικό του συμφέρον και στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου, τον αποκάλεσαν «κωλοτούμπα». Ποιοί; Εκείνοι που αλλάζουν θέσεις σαν τα πουκάμισα και νωρίτερα τον αποκαλούσαν «ανεύθυνο»!

Όταν έλεγε ότι θα γίνουν εκλογές μετά το πέρας του έργου της Κυβέρνησης Παπαδήμου, στοιχημάτιζαν οτι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο ή το 2013!

Όταν παγιώθηκε, η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις, γελούσαν πονηρά: «ναι, αλλά δεν θα έχεις αυτοδυναμία!»

Όταν μεγάλωσε η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ….κάψουν την προοπτική της αυτοδυναμίας.

Όταν, παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε η ..μεγάλη διαφορά, του διεμήνυσαν: «μπορεί να έρθεις πρώτος, αλλά ξέχνα την πρωθυπουργία»!

Την άλλη Κυριακή, ας τους διαψεύσουμε όλους και ας ψηφίσουμε «με λογισμό και μ΄ όνειρο».

Για να μη λέμε πάλι: λάθος κάναμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου