Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας - Συναντήσεις Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ και μέλη Τ.Ο

Το σύνθημα της συμμετοχής και της νίκης στις εκλογές έδωσαν οι νέοι και οι νέες της ΝΔ, μέλη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στη συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στα γραφεία της ΝΟΔΕ. 

«Όλη η προσπάθεια, επί της ουσίας, γίνεται για τη νέα γενιά, για εσάς», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Μόσχος Γιαλένιος επισημαίνοντας ότι, με δεδομένη την πολιτική και οικονομική συγκυρία που απογοήτευσε, σε πολλές περιπτώσεις, του νέους είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός της αθρόας παρουσίας νέων ανθρώπων σε μία κομματική συνάντηση. «Το ότι είστε εδώ σημαίνει πολλά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ. 

Από την πλευρά του ο συντονιστής της επιτροπής, κ. Κωνσταντίνος Μπόλης αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος της ΝΔ σημειώνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει στο επίκεντρο των ομιλιών του και του προγράμματός του τη νέα γενιά. 

Ανάλογη, δυναμική, συγκέντρωση είχε προηγηθεί με τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων του Νομού.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, περίπτερο της ΝΔ με πληροφοριακό υλικό για τις υποψηφιότητες του κόμματος αλλά και το πρόγραμμα της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου