Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στο επιμελητήριο Πιερίας

Το επιμελητήριο Πιερίας επισκέφτηκε την Τετάρτη 2 Μάιου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Ξενοφών Μπαραλιάκος.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη επισήμαναν πως είναι μέγιστη ανάγκη να γίνουν άμεσα ρυθμίσεις ώστε ο επιχειρηματίας να πάρει μια ανάσα. Μέσα σ όλα τόνισαν πως πρέπει σταδιακά να μειωθεί η φορολογία και το ΦΠΑ όπως επίσης και οι ασφαλιστικές εισφορές που σε συνδυασμό με την απορρόφηση του ΕΣΠΑ θα πετύχουν την επανεκκίνηση της οικονομίας. Επιπλέον, τόνισαν πως είναι επιτακτική η συνεργασία των επιμελητηρίων με το εκάστοτε υπουργείο και φυσικά με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κύριος Μπαραλιάκος που ανήκει άλλωστε και στην οικογένεια του επιχειρείν, συμμερίστηκε τις θέσεις του συμβουλίου και ανέφερε πως πρέπει να δοθεί βάση στα επιμελητήρια. 

Τόνισε και ανέλυσε το πλήρες φορολογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που περιλαμβάνει φοροελαφρύνσεις και άμεσες μειώσεις των συντελεστών φορολογίας αλλά και του Φ.Π.Α., πρόγραμμα δομημένο επιστημονικά που εμπεριέχει λύσεις στα βασικότερα προβλήματα του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου