Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

0 άνθρωπος των Rothschild στην Ελλάδα υποψήφιος με τον Καμμένο.

Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως… Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;
Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE). http://www.steriotis.eu/index.htm 

Γιαντσιος ιωαννης

7 σχόλια:

  1. Ούτε ένας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ δεν ήταν στο δικαστήριο για το περιβόητο κωλοδάχτυλο που είχε πρωτοσέλιδο το περιοδικό ''focus''!!!!
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα το πρόγραμμα που έκανε ο ορθόδοξος χριστιανός Πάνος Καμμενος
    και δεν βρήκα ούτε μια λέξη που να αφορά την εκκλησία.
    Αν και έγιναν τόσα με το Βατοπέδι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκρίνια και απογοήτευση στην Ξάνθη για τον υποψήφιο του καμμένου...
    Μάλιστα βάζουν και βέτο στον Ανεξάρτητο κατά τα άλλα αρχηγό τους οι καμμένοι.χα.χα.χαχα.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άιντε παρέα με τον Τσιπρα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βάλτε και την Χαρά Νικοπουλου υπεύθυνη παιδείας να πέσει το γέλιο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι αδικο να βαλεις τον αγωνιστη Αντωνιου (που πρωτοστατησε 2 χρονια τωρα) στην ιδια περιφερεια με Κουντουρα,Μαρκοπουλο!
    θα γίνει τις ΠΟΥ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν δημοσιοποιήθηκε με κάθε τρόπο η αποχώρηση μου από την Ν.Δ., ο Σύμβουλος του κ. Σαμαρά κ. Γ. Μουρούτης άρχισε προσωπική επίθεση εναντίον μου τόσο από σελίδες της Ν.Δ. όσο και από την προσωπική του σελίδα και χρησιμοποίησε με πλάγιο τρόπο το βιογραφικό μου, στο οποίο δεν έχω τίποτα να κρύψω, σε μια προσπάθεια να με θίξουν. Και απαντώ στο δημοσίευμα:
    • Γραφείο Αντιπροσωπείας Ρότσιλδ: Μετά την στρατιωτική μου θητεία, που υπηρέτησα επί 2,5 χρόνια στην πλέον εμπιστευτική Υπηρεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, έστειλα to 1976 επιστολή σε όλες τις Γαλλικές και Ελβετικές Τράπεζες ζητώντας εργασία σαν Δικηγόρος – λόγω της εξειδίκευσης μου και των σπουδών μου σε Γαλλόφωνες Χώρες.
    Η Γαλλική Τράπεζα Ρότσιλδ μου ζήτησε να κάνω όλες τις αναγκαίες ενέργειες σαν Δικηγόρος για την δημιουργία ενός Γραφείου Αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και να προσλάβω και 2 Έλληνες υπαλλήλους. Εργάστηκα 1,5 χρόνο και παραιτήθηκα το 1977, δηλαδή πριν από 35 χρόνια, για να εργαστώ στην Κρατική Γαλλική Τράπεζα SOCIETE GENERALE.
    Η Γαλλική Ρότσιλδ τράπεζα έκλεισε το 1981 και απορροφήθηκε από άλλη Γαλλική κρατική τράπεζα. Προσωπικά δεν είχα ποτέ ουδεμία ανάμιξη ή σχέση, άμεση ή έμμεση, με δανειοδοτήσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο ούτε προς οποιαδήποτε ιδιώτη ή επιχείρηση.

    Σήμερα στελέχη της Ν.Δ. αφήνουν ερωτηματικά για πιθανή σχέση μου με το εβραϊκό στοιχείο ή με μασονία – που δεν είχα ποτέ στην ζωή μου!!, όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, εν μέσω κρίσεως έκανε προ τριμήνου επίσκεψη στο Ισραήλ στις 13.12.2011 και περιέργως συνάντησε όλην την αφρόκρεμα αλλά και τους ιέρακες της Ισραηλινής κυβέρνησης και του Εβραϊκού λόμπυ σε συναντήσεις, για τις οποίες δεν μάθαμε ποτέ τίποτα, ούτε για τις δεσμεύσεις, που ανέλαβε για πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ΑΟΖ κλπ.
    Κατά περίεργο τρόπο - και ενώ o Σαμαράς ήταν απλά αρχηγός ενός κόμματος της Αντιπολιτεύσεως, έγινε δεκτός σαν Αρχηγός κράτους με όλες τις τιμές αλλά και σαν παλιός γνώριμος και φίλος. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/99519/ti-zita-o-samaras-sto-israil
    Αλλού επομένως ψάξτε για ύποπτες και μυστικές σχέσεις και με το Ισραήλ και με τον Παπανδρέου και με το Σύστημα ΠΑΣΟΚ και για μασονικές σχέσεις μεταξύ αρχηγών κομμάτων, που πολύ συνηθίζονται στα Αμερικανικά πανεπιστήμια και έτσι θα εξηγήσετε και την τραγική πορεία της Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια.
    Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ Μέλος οποιασδήποτε μυστικής ή φανερής Οργάνωσης (ούτε καν σε Rotary και παραπλήσια) ή σε Στοές ούτε εδώ, ούτε στο εξωτερικό.
    Εδώ και 6 χρόνια παραιτήθηκα από την Δικηγορία, είμαι Συνταξιούχος, δεν εργάζομαι πουθενά και είμαι ένας Ανεξάρτητος Άνθρωπος, που πρωτοστάτησε από πέρυσι στους αγώνες των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και είμαι σήμερα ιδρυτικό Μέλος του πιο δυναμικού Πολιτικού Κόμματος, λόγος για τον οποίο δέχομαι ξαφνικά όλες αυτές τις επιθέσεις.
    Από δω και πέρα θα υποβάλω άμεσα μήνυση σε οποιονδήποτε δημοσιεύει ή αναπαράγει αυτού του είδους τις πληροφορίες με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργεί εντυπώσεις εις βάρος μου για να θίξει την τιμή μου και την υπόληψη μου αλλά και την προσπάθεια των Ελλήνων να αποτινάξουν την δυαρχία των δύο κομμάτων, που καταδυναστεύει την Ελλάδα και την οδήγησε στην ηθελημένη καταστροφή.
    Ίων Στεριώτης
    Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω ε.τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή