Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η αποψινή νύκτα είναι γκαστρωμένη_

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαφύγουν.

Η μεταπολίτευση θα κλείσει όπως άνοιξε. 
Με ένα δικαστήριο υπαιτίων για την ληστεία της Ελλάδας.
Δεξιός Ψάλτης

11 σχόλια:

  1. Τι φυτίλια ειναι αυτά βραδιάτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THA ALLAKSEI MIPOS KAI TO ROU TIS ''ISTORIAS'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yπομονή!

    Οι νύκτες τίκτουν, οι μέρες γεννούν.

    Πολύ πιο σύντομα από ότι το περιμέναμε και σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες, τις δυσκολότερες από τον εμφύλιο και μετά!

    Αντώνη, η ώρα έρχεται. Αυτοί, ούτε ως τις εκλογές που θα προκηρύξουν δεν πρόκειται να φτάσουν.

    Αυτή είναι η μοίρα της παράταξης, να παίρνει την χώρα μετά από Εθνικές καταστροφές και να την οδηγεί σε Εθνικές επιτυχίες.

    Με ποιούς θα ρωτήστε...

    Έχει πατριώτες η παράταξη να πορευθεί!

    ΕΜΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ "ΒΟΥΝΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ" ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΡΙΩΝ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ" ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ! ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Se ligo tha mas peite kai spinalonga, e oxi kai toso tragika, min ksehname, dimokratia ehoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΞΙΕ ΨΑΛΤΗ, ΑΡΧΗΓΕ ΔΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε (11 Απριλίου 2011 10:02 π.μ.):
    Αυτό που κάνεις μόνο ηθικό δεν είναι.

    Καλά θα ήταν πριν βγαλεις τα ακραία συμπεράσματά σου να περιμένεις την απάντηση μου.

    Με τον όρο βουνό ή θάλασσα, σαφώς και δεν εννοώ τίποτα από αυτά που λες. Εννοώ διάλεξε GAP πού θα πας όταν θα προσπαθήσεις να διαφύγεις. Στο βουνό ή στην θάλασσα;

    Στο σκαμνί οι υπαίτιοι της συμφοράς της Ελλάδας, με πρώτο τον ανεπαρκή πρωθυπουργό και δεύτερο τον τραγικό υπουργό οικονομικών.

    Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    GAP ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XAXAXAXAXA!!!ΕΙΣΤΕ(Η ΕΙΣΑΙ) ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!!!ΤΟΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με όλο τον σεβασμό κ.Δεξιέ Ψάλτη μετά από αυτά που έγραψες εδώ μόνο μαθήματα δημοκρατικοτητας δεν μπορείς να κάνεις.
    Τί είναι όλα αυτά: ούτε στις εκλογές που θα προκυρήξουν δεν θα φτάσουν και πιο δύσκολες ώρες ακόμη και από τον εμφύλιο; Έφτασε η ώρα GAP δε θα διαφύγεις;
    Και επειδή σε παρακολουθώ εδώ στο blog που ελέω "ΔΕΞΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ" έχείς προνομιακό βήμα, μάλλον είστε πολύ κολλητοί ή το ένα και το αυτό, δεν θυμίζουν τα κείμενα αυτά τίποτα από την νηφαλιότητα και ουσία των προηγούμενων κειμένων σου, θα μου επιτρέψεις με κάθε σεβασμό στην διαφορετικότητα των απόψεων μας μερικές παρατηρήσεις.
    Συνήθως κ. Δεξιέ Ψάλτη αυτά που γράφεις δεν είναι τυχαία. Έχεις την γνώση, την πληροφορία, αλλά και την πείρα να αξιολογείς την σκοπιμότητα των όσων ανακοινώνεις. Λές πως:
    "Αντώνη, η ώρα έρχεται. Αυτοί, ούτε ως τις εκλογές που θα προκηρύξουν δεν πρόκειται να φτάσουν.
    Αυτή είναι η μοίρα της παράταξης, να παίρνει την χώρα μετά από Εθνικές καταστροφές και να την οδηγεί σε Εθνικές επιτυχίες.
    Με ποιούς θα ρωτήστε...
    Έχει πατριώτες η παράταξη να πορευθεί!"
    Και επειδή μάλλον έχεις στην πλάτη σου -όπως εγώ άλλωστε- κάποια χρόνια, μου θύμησες ευθέως το γεγονότα του 1967, όπου Απρίλης ήταν και τότε, εκλογές είχαν προκυρηχτεί από την Κυβέρνηση Κανελόπουλου, το πολιτικό σύστημα ήταν απαξιωμένο μετά την αποστασία του '65 και τότε μια ομάδα "πατριωτών" Συνταγματαρχών έκανε Πραξικόπημα... Και τότε πράγματι νύχτα φύγαν για τις φυλακές όλοι οι πολιτικοί της χώρας και Δεξιοί και Κεντρώοι και Αριστεροί. Με τους τελευταίους να έχουν προνομιακή μεταχείρηση με εξορία σε βουνά και θάλασσες...
    κ. Δεξιέ Ψάλτη με το κείμενο αυτό ξεχνάτε πως έχουμε Σύνταγμα και Βουλή με τον GAP που λες να έχει πριν 18 μήνες πάρει ένα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές και παρά τα σκληρά μέτρα που πέρνει το ΠΑΣΟΚ να είναι μπροστα σε όλες τις δημοσκοπίσεις. Κανένας δεν δίνει άλλοθι στον Παπανδρέου αλλά κανένας δεν ξεχνά πως η ΝΔ (και ο Καραμανλής που τον έχετε σε καθεστώς πολιτικής ασυλίας και προστασιας) είναι ο μεγαλύτερος υπαίτιος της κατάντιας μας και καλό θα ήταν πριν κάνετε την νέα Απριλιανή Επανάστασή σας -πάντα για το καλό του τόπου, όπως και τότε- προκειμένου να βάλετε στο σκαμνί τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό, να βάλετε και τον κ. Καραμανλή στο πολιτικό σκαμνί μπας και δείξετε ότι πράγματι αλλάξατε και μετανιώσατε για τα λάθη σας.
    Στη χώρα μας καλώς ή κακώς κ. Δεξιέ Ψάλτη οι Κυβερνητικές αλλαγές γίνονται με εκλογές που προκυρήσονται βάση Συντάγματος κάθε 4 χρόνια ή μετά από παραίτηση της Κυβέρνησης. Τότε το λόγο τον έχει όλος ο λαός και όλοι οι πολίτες, όχι μόνο οι "πατριώτες" του Αντώνη Σαμαρά. Και επειδή είναι πολύ νωρίς να έχουμε ξεχάσει το βίντεοπαιχνίδι του κ. Καραμανλή, τα σουβλάκια στον Μπαϊρακτάρη και τις κάθε είδους λοβιτούρες των Υπυργών και στελεχών του ετοιμαστείτε και για β' ήττα...
    Τέλος μόνο κακό κάνει δημοσιοποίηση τέτοιων ακραίων απόψεων που δημιουργούν εικόνα συνομοσιολογίας για Συνταγματική και Δημοκρατική εκτροπή και θα παρακαλούσα τον Διαχειρηστή του BLOG να το σκέφτεται διπλά πριν τα διαφημίσει και τα αναρτήσει.
    Ευχαριστώ το blog για την φιλοξενία. Παρόλο που με κάποια που γράφετε διαφωνώ, συνεχίστε την προσπάθεια. Έλλειπε κάτι τέτοιο από τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

    Ένας Δημοκρατικός Ψάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα σχολιάσω μόνο αυτό ως "δεξιός διαχειριστής".
    Εμείς βήμα δίνουμε σε όλους και το ξέρεις αγαπητέ δημοκρατικέ Ψάλτη!
    Κανένας δεν έχει προνομιακό βήμα εδώ μέσα. Στείλε μου αν θες μια σειρά κειμένων και σου κάνω και εικονίδια και τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή