Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Η άλλως ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Από τον ΚΡΑΧΤΗ:
http://kraxtis-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_2564.html
 
Τρίτη 12 Απριλίου 2011
- Ακουσα απο την ΝΔ να μιλά για πολιτική δίωξη στην περίπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη και εννοεί βέβαια την καταδίκη του.Και αναρωτιέται κανείς τον ....καταδίκασε δικαστήριο "κυβερνητικό"; άν είναι έτσι τότε έχει δίκαιο η αξιωμαστική αντιπολίτευση.Μόνο που δέν μας είπαν ότι η πρωτόδικη απόφαση, ξεκίνησε επι κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και εκδικάστηκε την περίοδο της διακυβένρησής της.
- Ακουσα δέ και διάφορες νομικές παραδοξολογίες περί της ισχύος του Νόμου ή όχι, άκουσα για αδικήματα που διεπράχθησαν όταν ήταν Νομάρχης, άρα δέν θά πρεπε να εκπέσει σήμερα.. τί είδους νομική ανάλυση είναι αυτή; κατά το δοκούν..;
-Ακουσα όμως σήμερα και τον κ Καρατζαφέρη να "γλείφει" με τις δηλώσεις του τον Ψωμιάδη...και κατά τα άλλα η νομιμότητα..; στα παλιά μας τα παπούτσια κ Κατατζαφέρη;
- Για να τελειώνει αυτή η καραμέλα.. τα νομικά είναι απλά και καθαρά και περιληπτικά αναφέρω:
Το άρθρο 236 του Νόμου  3852/2010 στην παράγραφο 1 περίπτωση γ, ανάφερεται σαφώς για αυτοδίκαια έκπτωση του αξιώματος σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίιαστικής απόφασης (για τους μή νομικούς... αμετάκλητη σημαίνει είτε να μήν ασκηθεί αναίρεση στον Αρειο Πάγο , είτε να απορριφθεί).
Τό άρθρο 236 του Νόμου 3852/2011 στην παράγραφο 2 περίπτωση ββ, μιλά για υποχρεωτική αργία στην περίπτωση και της πρωτόδικης καταδίκης, που πολύ απλά σημαίνει ότι ο κύριος Ψωμιάδης έπρεπε να τεθεί σε αργία ώσπου να εκδοθεί τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, οπότε και αίρεται αυτοδικαίως, ηαργία και το διοικητικό μέτρο θεωρείται ως ουδέποτε επιβληθέν.
Δηλαδή ο κύριος Ψωμιάδης έπρεπε να τεθεί σε αργία απο την πρωτοδικη καταδίκη του, τώρα δέ που θα καταστεί αμετάκλητη η απόφαση θα εκπέσει οριστικά του αξιώματος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Συνεπώς άς σταματήσουν τις φιλολογίες περί μή έκπτωσης ή αργίας..
Ας σταματήσουν οι παρερμεινείες και η προστασία των επωνύμων και η παραβίαση θεμελιωδών διατάξεων της Ελληνικής νομοθεσίας.
Καλαιτζής Δημήτρης

5 σχόλια:

  1. Καλαϊτζή άσε τον Ψωμιάδη και ασχολήσου με τον Παπαθανάση.
    Σας έχει εξευτελίσει κομματικά, πολιτικά και προσωπικά έναν έναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Καλαϊτζής φαίνεται να είναι ο Mr. Clever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den exei anagkh o panikas, to evgale to merokamato prin tis ekloges. 6*120.000 =720.000
    kai 100*2.000=200.000
    .......................
    Me 920.000eyro mexri koma kaneis ................... kai idika otan xrwstas mono ston lao ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @10:05
    Τι σημαινουν τα νουμερα αυτα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Einai posa poy katevalan ypopxifioi symvoyloi kai antiperiferiarxes pros ton panika gia ta ejoda toy agwna ta opoia kalypta xorigoi..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή