Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Μπάσκετ Β' Κατηγορία - ΕΚΑΣΚΕΜ Το Λιτόχωρο πανηγυρίζει την άνοδο της Αναγέννησης στην Α' Κατηγορία

Το προπονητικό δίδυμο της Αναγέννησης Λιτοχώρου Καλαϊτζής Δ. και Ζηκυρόπουλος Λ. εμφανώς ικανοποιημένοι από αυτήν την αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία της ομάδος τους δήλωσαν το blog μας τα εξής:

"Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά έφθασε στο τέλος και η πολυπόθητη άνοδος είναι πλέον πραγματικότητα. Η ομάδα παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά κατάφερενα σταθεί επάξια και να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου. Σήμερα μπορεί να πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο πρέπει να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα.

Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα αφού με την αναδιάρθρωση οι ομάδες που θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι πολύ δυνατές με θητεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε βέβαια με παίκτες από τη γύρω περιοχή αφού τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν σπατάλες. Περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή τον Δήμο Δίου - Ολύμπου ουσιαστική βοήθεια παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Αξίζουμε την προσοχή τους. Σε μεγάλο ποσοστό υπάρχει περίπτωση να είμαστε η μοναδική ομάδα της Πιερίας που θα εκπροσωπήσει το νομό στο επόμενο πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό επίτευγμα.

Συγχαρητήρια σε όλους και πρώτα από όλα στους παίκτες μας για την φιλότιμη προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Ελπίζουμε στην βοήθεια όλων των τοπικών αρχών και ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα. Το αξίζουμε!!!"

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια επιστολή


    Συγχαίρω τους παίχτες και το προπονητικό δίδυμο της ομάδας μπάσκετ Αναγέννησης Λιτοχώρου για την άνοδο της ομάδας στην Α΄ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ . Εύχομαι σύντομα να έχουμε στο Δήμο μας , μια ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία και τρεις ακαδημίες στους πρώην δήμους .Τριάντα χιλιάδες δημότες πιστεύω πως μπορούμε να το πετύχουμε .


    Μπέης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή