Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δίψα του κόσμου για να αποθεώσει και να τιμήσει τον ζωντανό θρύλο του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων από την ερχόμενη Δευτέρα κατέδειξε με το «καλημέρα» τη δίψα του κόσμου για να αποθεώσει τον «πρώτο των πρώτων», τον ζωντανό θρίλερ του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ.

Όπως καταγράφουν οι άνθρωποι της κίτρινης ΚΑΕ, υπήρχαν ήδη τα πρώτα τηλεφωνήματα και email προκειμένου να ζητηθούν πληροφορίες για να γίνουν κρατήσεις πριν από την ημέρα έναρξης των εισιτηρίων και τη σειρά προτεραιότητας που έχουν οι κάτοχοι διαρκείας. κ.α Όλοι διψούν για να βρεθούν στην ιστορική βραδιά της 7ης Μαΐου στο Αλεξάνδρειο, την κατ’ εξοχήν έδρα-σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2013 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθεύονται κατά προτεραιότητα το εισιτήριο της εκδήλωσης από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου. Η επιλογή θέσης θα είναι ελεύθερη (δεν ισχύουν οι θέσεις διαρκείας). Κάθε κάτοχος δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο.

Από το Σάββατο 6 Απριλίου θα ξεκινήσει η διάθεση για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου