Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Απάντηση των SUPER MARKET "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ" στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών

Τις τελευταίες ημέρες, η εταιρία μας γίνεται συστηματικά δέκτης ενός ιδιαίτερα δυσφημιστικού και συκοφαντικού για την επιχειρηματική της δραστηριότητα κλίματος - ιδίως μέσω αναληθών σχολίων και ψευδών ειδήσεων σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες, blogs κλπ, αλλά και σε φύλλα ημερήσιων εφημερίδων - σχετικά με δήθεν εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων μας στο Νομό Πιερίας και συγκεκριμένα, σε κατάστημά μας στην περιοχή της Παραλίας Κατερίνης.
Πέραν της αναζήτησης ποινικών ευθυνών και της αποκατάστασης της ζημίας που υφιστάμεθα, εξαιτίας των δυσφημιστικών ως άνω σχολίων και «ειδήσεων», προς αποκατάσταση της μίας και μόνης αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό, τους εργαζόμενους, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο ότι η εταιρία μας, με βάση αδιάψευστα οικονομικά στοιχεία των καταστημάτων που διατηρεί και ιδίως, αξιολογώντας με υπευθυνότητα την εξακολουθητική αρνητική εικόνα που παρουσίαζαν τα καταστήματα που λειτουργούσαν στη συγκεκριμένη περιοχή, αποφάσισε προφανώς για οικονομικούς λόγους να διακόψει τη λειτουργία του καταστήματος ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που βρίσκεται στην ως άνω περιοχή επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, βάζοντας τέλος στη ζημιογόνα λειτουργία του. Αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, ήταν να απολεσθούν δυστυχώς θέσεις εργασίας, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας - τουλάχιστον υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες - να απορροφηθεί το προσωπικό του ως άνω καταστήματος από άλλα καταστήματά μας στην ευρύτερη περιοχή.
Η εταιρία μας, με κάθε ειλικρίνεια και εντιμότητα, αντιλαμβάνεται την αγωνία των εργαζομένων, που για λόγους – πέρα από τις δυνάμεις της - αναγκαστικά χάνουν τις θέσεις εργασίας τους. Ωστόσο, μέσα στις πρωτοφανείς οικονομικές συνθήκες που δοκιμάζει η οικονομία της χώρας και η ελληνική κοινωνία γενικότερα, η ευθύνη που φέρουμε έναντι των υπολοίπων 2.000 εργαζομένων που απασχολούμε, είναι ακόμη πιο βαριά, ώστε να είμαστε υποχρεωμένοι να θέτουμε πάντοτε ως προτεραιότητα τη διάσωση του «δάσους» και όχι μεμονωμένων καταστημάτων που απειλούν ευθέως τη βιωσιμότητά μας.ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.
SUPER MARKET
4ο ΧΜ. ΒΕΡΟΙΑΣ – ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ, 59100
ΤΗΛ. (23310) 22246
FAX: (23310) 23071

Αυτούσιο το κείμενο εδώ

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ SUPER MARKET ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ.ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω κύριε Βροντινέ λέγοντας blog του δήμου να εννοειταί τη γεωγραφική προέλευση του blog και τίποτα παραπάνω!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή