Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στη θέση του έκπτωτου Παναγιώτη Ψωμιάδη

Τον διάδοχο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εκλέγει σήμερα η παράταξη της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κηρύχθηκε έκπτωτος, ύστερα από την καταδίκη του, επειδή μείωσε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου.

Υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έχει δηλώσει στο ΑΜΠΕ ότι θα διεκδικήσει τη θέση.

Ο έκπτωτος περιφερειάρχης, υποστηρίζει ότι στη θέση του πρέπει να εκλεγεί ο αδερφός του και αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα περιφερειάρχη από τη μέρα που τέθηκε σε αργία ο Π. Ψωμιάδης.

Την υποψηφιότητα που είχαν προαναγγείλει απέσυραν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Τσαμασλής και Θεοχάρης Αποστολίδης.

Η συνεδρίαση της παράταξης της πλειοψηφίας εξελίσσεται ήδη και τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας αναμένονται νωρίς το απόγευμα.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου