Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπάω» ΣΥΡΙΖΑ, τέλος !!!

Εντάξει, το παραδέχομαι. Τους είχα αδικήσει.

Και μάλιστα κατάφωρα.

Ειδικά την περίοδο πριν τις εκλογές του Ιουνίου, που ο κακομοίρης φοβούμουνα την επέλαση των «Κόκκινων» και επιζητούσα να αντιδράσει η αστική τάξη.

Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Κάθε εβδομάδα και ένας καινούριος «ήρωας» για κόμικ παρουσιάζεται.

Το τι έχουν πει ουκ ολίγα «κομάντα» σε αυτό το λιγοστό διάστημα που μεσολάβησε από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι σήμερα, είναι αδύνατο να τα απαριθμήσει κανείς πια.


Ποιο να πρωτοθυμηθείς;

Την απίστευτη ατάκα του νέου εθνικού γόη – απόλυτου άντρα Πέτρου Τατσόπουλου !!!
Την παραδοχή του κ. Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης ζητούσε εκλογές !!!
Τη βαρυστόχαστη ανάλυση – μπούρδα του αιώνα, εκείνου του στελέχους (σιγά να μην θυμάμαι το όνομά του…) ότι με τη σφαγή στα Καλάβρυτα συγκρούστηκαν τα δύο άκρα, εννοώντας τους προγόνους των Συριζαίων και τους Χρυσαυγιτών !!!
Το κρεσέντο τσακωμών της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία πρόλαβε να πλακωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Βουλής και της τηλεόρασης με όποιον μιλάει ελληνικά και δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Σε χρόνο dt «κατόρθωσε» να ξεπεράσει σε τσακωμούς και τη μέχρι τούδε «Βασίλισσα» του χώρου Λιάνα Κανέλη !!!
Ή ακόμη την απόφαση για περιοδεία του Αλέξη και κάποιων άλλων στελεχών στη Λατινική Αμερική – με χρήματα του ελληνικού λαού βεβαίως, βεβαίως – για να πάρουνε ιδέες. Τρέμετε άμπαλοι Ευρωπαίοι, σε λίγα χρόνια με την τεχνογνωσία που θα αποκτήσει ο Αλέξης, η Ελλάδα θα γεμίσει …Μέσι και Νιλμάρ !!!
Τελευταίο «πουλέν» μου η μέχρι σήμερα παντελώς άγνωστη, τουλάχιστον σε εμένα, κ. Ιωάννα Γαϊτάνη. Η Ελληνίδα αυτή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (αγνοώ επίσης που εκλέγεται…) είπε στην εφημερίδα Nova Makedonija των Σκοπίων ότι η διαφορά με την ονομασία οφείλεται στους Έλληνες καπιταλιστές !!!!!!
«Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία γι’ αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν».
Κατόπιν αυτού, υποκλίνομαι στην βαθύτατη σοφία και γνώση της ιστορίας της εν λόγω βουλευτού, εφεξής δε, δηλώνω υπεύθυνα ότι θα γίνω ο πιστός οπαδός της και θα αναλάβω εργολαβικά την επανεκλογή της.
Φυσικά, θα έχω ξεχάσει πολλούς ακόμη που θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν επίσης «αγαπημένοι» μας.
Καθώς λοιπόν, η τρικολόρε κυβέρνηση ούτως ή άλλως δεν θα τα βγάλει πέρα, και μέχρι να έλθει ο Κώστας με το λευκό του άλογο να σώσει την παράταξη (μην γελάτε…), νομίζω ότι τελικά θα πρέπει να αναλάβει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ την διακυβέρνηση της χώρας.
Ει δυνατόν, αύριο κιόλας. Τουλάχιστον με αυτούς, αποκλείεται να πλήξουμε.
Αν λένε τέτοιες «ομορφιές» τώρα, φανταστείτε τι θα ακούσουμε όταν θα γίνουν υπουργοί και υφυπουργοί και θα ασκούν εξουσία.
Τρελό γέλιο φίλτατες και φίλτατοι. Όρεξη να έχουμε, και η σοσιαλιστική επανίδρυση του κράτους από τον Ανδρέα μετά το ’81 θα φαντάζει b-movie, μπροστά στην χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Αλέξη.
Καθώς νομοτελειακά πια δεν θα γλυτώσουμε την καταστροφή, ακόμη κι αν την σκαπουλάρουμε στις 21 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας, ας πέσουμε με την χαρά στα χείλη ότι ο Αλέξης και οι λοιποί ιππότες της Συρυζαίικης τραπέζης θα μας διαβεβαιώνουν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ΑΥΤΟΙ θα μας σώσουν…
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου