Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δίου - Ολύμπου

Όπως σας ενημερώσαμε από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου με το άρθρο μας: "Πιθανά την Τρίτη η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου - Ολύμπου για τα απόβλητα", ο Δήμος Δίου - Ολύμπου εξέδωσε Δελτίο Τύπου για συνεδρίαση την Τρίτη 20 Νοεμβρίου. 

Για ακόμη μία φορά, ο "γνωστός" ειδικός συνεργάτης, επέλεξε να ΜΗΝ αποστείλει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου - Ολύμπου στο dionolympos blogspot.

Ας καταλάβει ο ειδικός σύμβουλος πως δεν είναι γραφείο τύπου του Δημάρχου αλλά ειδικός σύμβουλος στο Δήμο Δίου - Ολύμπου. Η εμπάθεια του και τα συνεχόμενα "κομπλεξικά" του παιχνιδάκια με την ενημέρωση των πολιτών, ας σταματήσουν επιτέλους.

Οι 9 υπογράφοντες την αίτηση προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. με θέμα: «Πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης του Δ.Σ. με θέμα την πιθανή ανάκληση της απόφασης του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου με αριθμό 113\2012 (Έγκριση για τροποποίηση της απόφασης περιβαλλοντικών όρων του λατομείου αδρανών υλικών) και την επικείμενη απόθεση παραπροϊόντος Η.Δ.Μ. της εταιρείας TOSOH στη θέση Γούρνες» ζητούν ειδική συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος όμως καλεί σε τακτική συνεδρίαση. 

Βάζει και 2-3 θεματάκια ακόμα. 

Το σωστό βέβαια θα ήταν ακόμα κι αν ήθελε να κάνει την ειδική συνεδρίαση την ίδια μέρα με την τακτική, να αποστείλει ξεχωριστή πρόσκληση.

Διαβάστε παρακάτω ότι μπορέσαμε να πληροφορηθούμε από το διαδικτύο για τα θέματα:
Την ερχόμενη Τρίτη 20/11/2012 στις 6.00 το απόγευμα συνεδριάζει (τακτική συνεδρίαση) το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου στην αίθουσα που βρίσκεται δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου.

Τα θέματα της συνεδρίασης, που είναι τέσσερα, έχουν ως εξής:


1. Λήψη απόφασης για παραλαβή της μελέτης «Επίγειες τοπογραφικές αποτυπώσεις και σύνταξη διαγραμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των απαλλοτριώσεων του ΟΣΕ και της ΠΑΘΕ στην επέκταση σχεδίου πόλεως της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς». (Εισήγηση: Νίκος Μπονοβόλιας, προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Δ.Δίου-Ολύμπου).


2. Συζήτηση –ενημέρωση για την ενδεχόμενη κατάργηση του Ι.Κ.Α Λιτοχώρου. (Εισήγηση: Γιώργος Παπαθανασίου, δήμαρχος Δ.Δίου-Ολύμπου).


3. Λήψη απόφασης και έκδοση ψηφίσματος για τα μέτρα του «μνημονίου ΙΙΙ», ορισμένα εκ των οποίων αφορούν εργασιακή εφεδρεία στους δήμους και την συγκρότηση καταλόγου προς απόλυση. (Εισήγηση: Γιώργος Παπαθανασίου, δήμαρχος Δ.Δίου-Ολύμπου).


4. Ανάκληση ή μη της αριθμ. 113/2012 απόφασης του δημοτικού μας συμβουλίου. (Εισήγηση: Οι υπογράφοντες την αίτηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου