Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κ.Στεφανόπουλος: δεν ξανά ψήφισα Δεξιά…

Ο πρώην προεδρος της δημοκρατιας Κωστής Στεφανοπουλος εξομολογειται μεσα απο το βιβλιο της συγγραφέως Νιτσας Λουλε που δημοσιεύει με ρεπορταζ η εφημεριδα το βημα της κυριακης και λεει πολλα και ενδιαφέρονται θεματα άγνωστα σε πολλους.

Ο κ. Στεφανοπουλος λεει οτι δεν εχει ψηφισει ξανά δεξια απο κάποια εποχη και μετα ενω η ψηφος του εχει δοθει και στο ΠΑΣΟΚ, και στο Κύρκο για την ευρωβουλή αλλα και στη Μαρία Δαμανακη οταν ηταν προεδρος του συνασπισμού. Περιγράφει με σκοτεινά χρωματα τις σχέσεις του με τον Κ. Μητσοτακη ιδίως για την περιοδο που και οι δύο διεκδικούσαν την αρχηγεία στη ΝΔ τα φακελάκια και τους μιλημενους βουλευτες.

Στο βιβλιο της συγγραφεως Νιτσας Λουλε με τιτλο : Κωστής Στεφανόπουλος ο μοναχικος προεδρος , περιγράφονται κρίσεις για τον πρώην πρωθυπουργο Γ. Παπανδρεου που επισημαίνεται μεταξυ αλλων … Εχουμε και τους απογόνους σαν τον Γιωργακη που πιστεουν οτι ειναι τιμη του τοπου να τους εχει πρωθυπουργούς, ενω για τον Αλεξη Τσιπρα αναφέρεται σε ενα περιστατικο στην Αίγινα οταν γιορτάζε ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα βαφτίσια του γιου του Παύλου – φοίβου, οταν ανοιξε η πορτα και μπηκε στο εξοχικο της οικογένειας Φλαμπουραρη ο κ. Στεφανόπουλος: αφου με κάλεσαν γιατι να μην παω; Ελεγε αργοτερα. Το περιστατικο συνεβη τον Ιούνιο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου