Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

41o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ¨ Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ¨

¨ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ¨ έτσι ήταν ο τίτλος του αφιερώματος στον ελληνικό κινηματογράφο,που παρουσίασε η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου ¨Ι. Σακελλαρίδης¨. Τραγούδια και κινηματογραφικά αποσπάσματα από παλιές ελληνικές ταινίες, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

Ήταν μια υπέροχη μουσική βραδιά. Η μαγεία του χώρου του αρχαίου θεάτρου και από την άλλη τα παλιά νοσταλγικά τραγούδια, που απέδωσαν με καταπληκτικό τρόπο η ορχήστρα και η χορωδία του Λιτοχώρου, γέμισαν με συναισθήματα συγκίνησης και νοσταλγίας τους πολυάριθμους θεατές που κατέκλυσαν το αρχαίο θέατρο του Δίου.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της μοναδικής αυτής βραδιάς, στη χορωδία, τους μουσικούς και βέβαια στο μαέστρο Ευθύμη Μαυρίδη.
Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές, στο Φεστιβάλ Ολύμπου και στο δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Γρηγόρης Παπαχρήστος στο σύντομο χαιρετισμό μεταξύ άλλων είπε «είναι τιμή για τον κάθε καλλιτέχνη να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ολύμπου, είναι όμως ιδιαίτερη τιμή να εμφανιστεί στο αρχαίο θέατρο του Δίου. Απόψε η χορωδία του Λιτοχώρου ¨Ι. Σακελλαρίδης ¨ απέδειξε πως άξιζε αυτής της τιμής. Πολλά συγχαρητήρια».

Ο Γιώργος Φαρμάκης , αναπληρωτής δημάρχου, επεσήμανε τα εξής, «για το έργο και την ποιότητα της δουλειάς της χορωδίας δεν είχα καμία αμφιβολία, δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής, τόσο μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.
Ευχαριστούμε επίσης το Φεστιβάλ Ολύμπου, για την ένταξη της χορωδίας στο πρόγραμμά του
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου