Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! - Αναβάλλεται η απόθεση του ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΟΣ της TOSOH στο Λατομείο Λιτοχώρου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το έργο της αποκατάστασης στο Λατομείο Λιτοχώρου αναβάλεται μέχρι νεωτέρας.

(Ανανεώνεται συνεχώς)Η επίσημη ανακοίνωση που θα δει το φως της δημοσιότητας είναι πως "κανείς δεν εγγυάται την απρόσκοπτη μεταφορά και απόθεση του παραπροϊοντος στο Λατομείο Λιτοχώρου.".
Αυτά επικαλείται η εταιρία που ήταν να αναλάβει την διαμόρφωση του χώρου και την μεταφορά του παραπροϊόντος.

Θέλετε η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, θέλετε η χαμηλότατη τιμή/ τόνο, θέλετε η "μη επικινδυνότητα" και όχι η ακινδυνότητα του παραπροϊόντος, θέλετε η πρόταση Λάππα για το ΙΓΜΕ, θέλετε οι αντιδράσεις της "Ολύμπιας Γης" αλλά και της "Λαϊκής Συσπείρωσης"... οδήγησαν την κατάσταση εδώ και το έργο της αποκατάτασης του Λατομείου Λιτοχώρου με το παραπροϊόν της εταιρίας TOSOH εντός των επόμενων ημερών ή ωρών λαμβάνει ΤΕΛΟΣ.

Πληροφορίες μας λένε πως ο δήμος θα έπαιρνε 1 ευρώ ανά τόνο άρα 82000 ευρώ συνολικά για την αποκατάσταση της περιοχής και τα έργα διαμόρφωσης και μεταφοράς θα επιβάρυναν την εταιρία TOSOH.

Η αλήθεια είναι πως αντιδράσεις υπήρξαν και υπάρχουν πολλές μιας και το υλικό αρχικά παρουσιάσθηκε ως αδρανές και στην συνέχεια ως μη επικίνδυνο. 

Ειπώθηκαν πολλά και από πολλούς.
Κάποιοι κιόλας ψήφισαν υπέρ της αποκατάστασης ανενημέρωτοι για το τί θα γινόταν, αποκλειστικά και μόνο ακούγοντας τον επικεφαλής τους.



Είναι κρίμα σήμερα, "ελαφρά την καρδία" να παίρνονται αποφάσεις "μη επικίνδυνες" (και όχι ακίνδυνες) αποκλειστικά και μόνο για να δείξουν κάποιοι την "παραταξιακή τους υποταγή" στον επικεφαλής τους.

Εμείς παραθέσαμε με άρθρα μας όλες τις μελέτες καθώς και την άποψη όλων για το θέμα. 

Κάναμε προτάσεις αλλά και μεταφέραμε ερωτήματα των κατοίκων.

Τώρα λίγο πριν το "ναυάγιο" της συμφωνίας λέμε πως οι προθέσεις όλων φάνηκαν.

Βάλτε στη δική σας ζυγαριά το τι έγινε και το τί δεν έγινε και βγάλτε ήρεμοι πλέον τα συμπεράσματά σας

dionolympos blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου