Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ν. Κουκουτάτσιος - Δίοικηση Δήμου Δίου Ολύμπου: Η κόντρα συνεχίζεται, απαντήσεις ούτε στον τέως δήμαρχο δίνονται...

Ο πρώην δήμαρχος Λιτοχώρου Ν. Κουκουτάτσιος συνεχίζει την κόντρα με την διοίκηση του Δήμου Δίου - Ολύμπου μετά από το δελτίο τύπου της δεύτερης που αποκαλεί συκοφάντες όσους διαφωνούν με τις επιλογές της διοίκησης και πάλι απειλεί με μηνύσεις τα blogs και τα ΜΜΕ της περιοχής.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε - πέρα από τις απειλές για μηνύσεις - η δημοτικη αρχή μιλά για την μη επικινδυνότητα του αποβλήτου της εταιρίας TOSOH και για την 

Διαβάστε παρακάτω τα ερωτήματα που θέτει ο πρώην δήμαρχος και περιμένει απαντήσεις μέσω της επιστολής του με τίτλο: " Και το βιολί βιολάκι...".

Η διοίκηση πρέπει επιτέλους να απαντήσει σε κάποιον και να αφήσει τις επιλεκτικές ειρωνίες για το που ζει και εργάζεται ο καθένας. Άλλωστε από όσο γνωρίζουμε ο πρώην δήμαρχος ζει στο Λιτόχωρο.

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ

Με ολοσέλιδες ανακοινώσεις στις εφημερίδες έσπευσε να διασκεδάσει τις ανησυχίες των ευαίσθητων πολιτών, που έχουν ανησυχήσει από την μελετώμενη απόθεση μολυσμένου εδάφους από υγρά μπαταριών, στον πυθμένα του αμμορυχείου Λιτοχώρου ο κ. Γίαπαθανασίου. Ο τοπάρχης της νότιας Πιερίας μας διαβεβαιώνει ότι: "Ολες οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφάνθηκαν ότι το υλικό είναι μη επικίνδυνο,,.
Και το αβίαστο ερώτημα που προκύπτει είναι απλό.  

Αφού το υλικό είναι ακίνδυνο, γιατί δεν το αφήνουν εκεί που βρίσκεται, αλλά δαπανούν ένα σωρό χρήματα για να το απομακρύνουν; 

Και γιατί η ηγεσία του Καλλικρατικού Δήμου Δίου Ολύμπου μπήκε σε τόσο κόπο και ενδεχομένως σε δαπάνες για να αποκτήσει αυτές τις καθησυχαστικές βεβαιώσεις;

Θέλει να κρυφτεί η Ζωντοχήρα αλλά δεν την αφήνει η χαρά..

 
Αλήθεια ποιο θάνε το οικονομικό όφελος του Δήμου από αυτή τη Ιστορία και πόση η προμήθεια των μεσαζόντων;
 
Θα περιμένουμε μια εύλογη και χωρίς περικοκλάδες απάντηση.
Λιτόχωρο 6 Ιουνίου 2012.

Νίκος Κουκουτάτσιος

1 σχόλιο:

  1. Πες τα κυρ Νικο! Κατσε να ξεκινησει η δουλεια και τοτε θα γελασει το παρδαλο κατσικι...
    Με την ιδια φροντιδα που υλοποιησαν και τηρησαν κατα γραμμα τους προβλεπομενους περιβαλλοντικους ορους στον ΧΥΤΑ Λιτοχωρου και στον βιοιλογικο καθαρισμο νοτιου Πιεριας, ετσι θα πραξουν και τωρα ο Παπαθανασης και η παρεα του.
    Γιατι τοσο ανησυχια; Τα εργα και το οραμα των ανδρων μιλανε απο μονα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή