Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

3 χρόνια έχει να πληρώσει ΔΕΗ ο ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ και τρία χρόνια φέρετε να έχει να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ λογαριασμό ΔΕΗ, με το συνολικό ποσό της οφειλής να φτάνει τα 22.000 €. Δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα Planet Greece. Το άρθρο έχει ως εξής:

"ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πληρώνει εδώ και τρία χρόνια τη ΔΕΗ

Τρία χρόνια έχει να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ η Κουμουνδούρου, όπως είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας "Δημοκρατία". Το χρέος είναι δυσθεώρητο μετά από τρία χρόνια, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.

Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει καμία ρύθμιση ή κάποιος διακανονισμός για την οφειλή. Στη ΔΕΗ ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα και η κρατική επιχορήγηση εξαπλασιάστηκε το χρέος θα καλυφθεί.

Φαίνεται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε πιστός στις προτροπές για μη πληρωμή του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών αλλά χωρίς να πληρώνει ούτε τη ΔΕΗ. "

2 σχόλια:

  1. ta 200.000.000 pou xrwstane PASOK kai ND stin agrotiki kai 8a ta plirwsei o kosmakis ta kanete gargara???kseftiles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτσε να δούμε τί θα γίνει με τα 200000 ευρώ...
    Αυτό το κακό έχετε εσείς που δεν είστε ξεφτίλες...
    Βιάζεστε... Μέχρι και τον Τσίπρα κοντέψατε, από την βιασύνη σας(;) να κάνετε πρωθυπουργό των exit polls.
    Να κάνω μια ερώτηση μόνο...
    Αυτό για την ΔΕΗ θα το διαψεύσει ο Τσίπρας ή θα είναι σαν τις θέσεις των στελεχών του για την Τουρκική κατοχή της Βόρειας Κύπρου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή