Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-12 - Απόψε, Τρίτη 24-7, η σατιρική παράσταση, ΟΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, στο Λιτόχωρο.

ΑΠΟΨΕ, ΤΡΙΤΗ 24/7/2012, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΣΤΙΣ 9.00 Μ.Μ.
«Όξω απ' την παράγκα!» - Δωρεάν σατιρική παράσταση στο θεατράκι πάρκου Λιτοχώρο
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.
Σήμερα, Τρίτη, 24/7/2012 το θεατρικό σχήμα «Ξυπόλητο Τάγμα» θα προσφέρει μια δωρεάν σατιρική παράσταση στους δημότες του Δίου-Ολύμπου αλλά και για τους επισκέπτες, στις 9.00 το βράδυ, στο θεατράκι τού πάρκου Λιτοχώρου.

Πρόκειται για τη λαϊκή όπερα «Όξω απ’ την Παράγκα» που σκηνοθετεί ο Κώστας Καζάκος και που έχει ήδη ξεκινήσει ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, θα κάνει και μια στάση στο Λιτόχωρο και θα δώσει μια ΔΩΡΕΑΝ παράσταση προς χάριν των κατοίκων τού δήμου Δίου-Ολύμπου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Παύλος Ορκόπουλος, Τζένη Βαβαρούτα, Γιάννης Ζουµπαντής, Βασίλης Τσιπίδης, Τάκης Βαµβακίδης.
Καραγκιοζοπαίχτες: Άθως ∆ανέλλης, Τάσος Κώνστας, Χάρης Μπιλλίνης.
Μουσικοί: Γιώργος Τζώρτζης, Σωτήρης Μαργώνης, Κώστας ∆ουµουλιάκας, Μίλτος Χρυσανθίδης, Solis Barki, Νίκος Σουλιώτης, Παναγιώτης Μπουζέας, ∆ηµήτρης Κατσούλης και σε έκτακτες εµφανίσεις ο Νίκος Φιλιππίδης.

Σήμερα το μεσημέρι οι ηθοποιοί τής παράστασης, χορεύοντας, τραγουδώντας και προκαλώντας έναν άνευ προηγουμένου «σαματά», επισκέφθηκαν το δημαρχείο τού δήμου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαθανασίου καθώς και με κάποιους από τους συνεργάτες του που εκείνη την ώρα έτυχε να παραβρίσκονται εκεί.

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλη παρασταση μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγες;
    Αν εγώ δημοσίευα την παραπάνω φωτογραφία και έγραφα όξω από την παράγκα πόσες μηνύσεις θα έτρωγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή