Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Αλκή Δίου - ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ OKINAWA ΤΕ ΤΑΙ KARATE

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Ομοσπονδίας του OKINAWA ΤΕ ΤΑΙ KARATE και Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στην έδρα του σωματείου στην Καρίτσα, αγιασμός, κοπή πίτας και εξετάσεις προαγωγής ζωνών στο OKINAWA ΤΕ ΤΑΙ KARATE. 

Οι εξεταστές που παραβρέθηκαν εκτός του αρχηγού, ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Ελλάδος Παγκρατίου Αθλήματος, ΟΚΙΝΑWA ΤΕ ΤΑΙ KARATE και JU JITSU, ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος από το σύλλογο “Α.Σ.Κ.Α. Αλεξάνδρειας” και «ΗΜΑΘΙΩΝ» Βέροιας ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 8 DAN, ο κ. Ανδρέας Ντάβαρης ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 2 DAN και ο κ. Πρόιος Δημήτριος ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1 DAN από το σύλλογο “Α.Σ.Κ.Α. Αλεξάνδρειας”. 

Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου Κα Μαρία Τσιμήτρη. 

Αφού τελέστηκε ο αγιασμός, ακολούθησαν η κοπή πίτας, οι εξετάσεις και οι απονομές των ζωνών. 

Ο κ. Κανελόπουλος, συνεχάρη τους 42 αθλητές που συμμετείχαν, για την άριστη παρουσία τους και τους γονείς που ακόμη και σε περίοδο κρίσης, ωθούν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό και ειδικά στις πολεμικές τέχνες. 
Τέλος, εξηύρε το ήθος και την σημαντική προσπάθεια της προπονήτριας Καραλέξη Ιωάννας , αλλά και τις συνεχείς και σημαντικές διακρίσεις των αθλητών της, στους οποίους φαίνεται να μεταδίδει το έντονο αγωνιστικό της πνεύμα και να λειτουργεί ως παράδειγμα, αφού κι η ίδια είναι ακόμη αθλήτρια εν ενεργεία και μάλιστα μέλος της εθνικής ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος αλλά και της εθνικής ομάδας JU JITSU. 

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρουν τους αθλητές για την προαγωγή τους και τους γονείς για τη συνεχή στήριξη των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου