Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ολύμπια Γη: Δελτίο Τύπου 21/09/2011

Δήμος Δίου - Ολύμπου
«Ολύμπια Γη»
Δημοτική Παράταξη
Επικεφαλής: Κώστας Ιω. Δημόπουλος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιτόχωρο, 21-9-2011.-
Καταγγέλλουμε την επαίσχυντη τροπολογία που πρόκειται άμεσα να ψηφιστεί από τη Βουλή, με την οποία θα επιβληθεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

ΔΙΟΤΙ:
1. Από την τροπολογία αυτή ΔΕΝ εξαιρούνται τα ξενοδοχεία, οι πανσιόν και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έστω τα εποχικά.

2. Από την τροπολογία αυτή ΔΕΝ εξαιρούνται ούτε οι στάβλοι ούτε οι στάνες ούτε οι στρούγκες παρά μονάχα τα μικρά κουμάσια…

Το μεγαλύτερο μέρος των προσδοκώμενων εσόδων, δηλαδή, το πληρώνει ο ξενοδόχος και ο κτηνοτρόφος που είναι βασικοί οικονομικοί πυλώνες του δήμου Δίου – Ολύμπου.

Εφ’ όσον δοθεί προς ψήφιση ως έχει και καταστεί νόμος του Κράτους φοβούμαστε ότι οι συνέπειες όχι στις αυτές επιχειρήσεις αλλά στην υγεία των ιδιοκτητών και των οικογενειών τους θα είναι ανεπανόρθωτες.

Καλούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές του τόπου μας να σταθούν στο ύψος τους, τουλάχιστο αυτή τη φορά και να καταψηφίσουν την αιμοστάζουσα αυτή τροπολογία. Να μην ξεχνούν ότι είναι τρεις και έχουν τον απαραίτητο αριθμό ενωμένοι ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Καλούμε τη δημοτική αρχή, με το σημερινό της σχηματισμό, να ασχοληθεί – κάποτε – με τα σημαντικά προβλήματα του δήμου Δίου – Ολύμπου και όλων των συνδημοτών μας, να πάρει θέση ουσιαστική και όχι να αναλώνεται σε ανούσια δικαστικά δελτία τύπου που ενδιαφέρουν, πλέον, μόνο την οικογένεια του εν αργία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου