Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων και Κλασικών Οχημάτων από σήμερα στην Πλάκα Λιτοχώρου

Η «Σκαθαροπαρέα» ξανασμίγει για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιούμε, την καθιερωμένη, πλέον συνάντηση μας, την «Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων και Κλασικών Οχημάτων».

Η «Σκαθαροπαρέα» ιδρύθηκε το 2007 . Είναι μια προσπάθεια πολλών ανθρώπων ανεξαρτήτου  ηλικίας  που έχουν αγάπη για τα κλασικά αυτοκίνητα και συγκεκριμένα τον Σκαραβαίο .Ο σκοπός της δημιουργίας της παρέας αυτής με το όνομα «Σκαθαροπαρέα» είναι η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών . Οι συλλέκτες έχουν αυτοκίνητα που χρονολογούνται από το 1959 με το πιο πρόσφατο το 1974. Όλα σε άριστη κατάσταση και σε φοβερά χρώματα .

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις καλοκαιρινές συναντήσεις, στο Στόμιο Λάρισας στο Παπά-Νερό στο Πήλιο και στα Μετέωρα Καλαμπάκας, τρεις χειμερινές στην Ρεντίνα Καρδίτσας και πολλές  συμμετοχές σε Κυριάκι Βοιωτίας, Στενή Ευβοίας, Μεγαλόπολη Αρκαδίας .
Η συνάντηση θα διαρκέσει τρεις μέρες, ξεκινώντας από σήμερα και θα πραγματοποιηθεί στο κάμπινγκ «Ολύμπιος Ζευς» στην Πλάκα Λιτοχώρου

Στο "Ολύμπιος Ζευς" Camping το οποίο βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες έλληνες και ξένους παραθεριστές και ιδανικό προορισμό μοναδικών διακοπών. Μπροστά σε μια από τις ωραιότερες ακτές του Αιγαίου και μέσα σε μια καταπράσινη έκταση 52 στρεμμάτων. Απέχει 4 χλμ. από το Λιτόχωρο και την Λεπτοκαρυά, 20 χλμ. από την Κατερίνη και 90 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Η μονάδα διαθέτει 100 bangalows χώρο για camping και όλες τις υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαμονή σας ξεκούραστη και αλησμόνητη.

Ακόμη το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα με ελληνική κουζίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικό πρωινό ή ένα υπέροχο γεύμα και ένα ξεχωριστό beach bar, στην αμμουδιά της εκπληκτικής παραλίας.

Διαθέτει επίσης πιτσαρία - grill, bar, mini market, 2 γήπεδα τέννις, 2 γήπεδα μπάσκετ, beach volley, παιδική χαρά και πληθώρα θαλάσσιων σπορ για όλα τα γούστα.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τα μυστικά των βουνών, κάνοντας ορειβασία, ποδηλασία ή ρομαντικούς περιπάτους

Η συνάντηση περιλαμβάνει:

Παρασκευή 8 Ιουλίου
12:00 Έναρξη εκδήλωσης / Υποδοχή/Ελεύθερο Απόγευμα.
12:00 - 21:30 Ελεύθερος χρόνος.
21:30 Φαγητό στο εστιατόριο, γυράδικο και στην πιτσαρία του Camping με 20% έκπτωση
23:00 Gala στο bar του Camping

Σάββατο 9 Ιουλίου
11:00 - 14:00 Παιχνίδια και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους.
14:00 - 19:00 Ελεύθερος χρόνος.
19:00 - 20:00 Καλλιστεία Οχημάτων.
20:00 - 21:00 Ελεύθερος χρόνος.
21:00 Φαγητό στο camping (με έξοδα της διοργάνωσης).
22:00- 23:00 Απονομή βραβείων.
23:00 Party στο Camping

Κυριακή 10 Ιουλίου
Ελεύθερο πρωινό.
12:00 Φωτογράφηση Οχημάτων και Αποχαιρετισμός.
14:00 Λήξη της συνάντησης.

(Προαιρετικά το Σάββατο, που υπάρχει κενό μεταξύ 2 με 7 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στo εργοστάσιο τις replicar Hellas ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια Ηλία Γαγανέλη και να δούν από κοντά την γραμμή παραγωγής porche 356 και porche 550 spyder )

Υπενθυμίζεται πως η κίνηση τους στους δρόμους κατά την άφιξη-παραμονή και αναχώρηση γίνεται πάντα σε συνθήκες ασφαλούς οδήγησης  για την  ασφάλεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου