Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συγχαρητήρια στο σχολείο Καρίτσας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΤΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΑΘ.ΜΠΟΤΣΗ»

Τα συγχαρητήριά του στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Καρίτσας, στέλνει ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, για το σχολικό περιοδικό «Τα φτερουγίσματα», που για μια ακόμη φορά βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Δημοσιογραφίας «Αθ. Μπότσης», λαμβάνοντας το 1ο βραβείο. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ
«Ως δήμαρχος του δήμου Δίου – Ολύμπου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήριά μου στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Καρίτσας.
Τους συγχαίρω, επειδή έλαβαν το 1ο πανελλήνιο βραβείο μαθητικού εντύπου δημοτικών σχολείων για το έτος 2011 στον διαγωνισμό που διοργανώνει το Ίδρυμα Δημοσιογραφίας «Αθ. Μπότσης», συμμετέχοντας με το σχολικό τους περιοδικό «Τα φτερουγίσματα», μαθητικό περιοδικό που κρίθηκε ως το καλύτερο της χώρας, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Εύχομαι στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να έχουν πάντα τέτοιες επιτυχίες. Στη συντακτική ομάδα του περιοδικού «Τα φτερουγίσματα», εύχομαι να συνεχίσουν να γράφουν για θέματα που αφορούν το σχολείο και την περιοχή μας αλλά και να διαφημίζουν το χωριό τους και τον δήμο μας, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.
Τέλος, εύχομαι, μέσα απ’ αυτή την ομάδα να βγουν, στο μέλλον, και νέοι δημοσιογράφοι με αρχές και αξίες και με στόχο να συμβάλουν στην ενημέρωση των πολιτών και ευρύτερα της κοινωνίας υπηρετώντας την αλήθεια της ζωής και της δημοκρατίας».
Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Γιώργος Παπαθανασίου

2 σχόλια:

  1. Την ΤΣΑΛΛΟΥ πότε θα τη βραβεύσουν από το ίδρυμα ΜΠΟΤΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΑΡΧΟΝΤΑΣ -ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή