Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ … «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» Με ΑΣΕΠ οι 42 προσλήψεις στον Δ.Δίου-Ολύμπου

Δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου - Ολύμπου
* Β.ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ: ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Δ.Δ.

* «ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ …ΔΟΥΛΕΙΑ»!


Επειδή κάποιοι δημότες του δήμου Δίου-Ολύμπου, αλλά και πολίτες ευρύτερα της Πιερίας, συνηθισμένοι που κατά το παρελθόν έβλεπαν να γίνονται ορισμένες προσλήψεις «από το παράθυρο» και όχι δια της κανονικής οδού, επικοινωνούν το τελευταίο διάστημα με στελέχη του δήμου και αναζητούν τρόπους για προσλήψεις αδιαφανείς, ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα καθαριότητας, Βασίλης Βροχαρίδης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:
1. Όλες οι προσλήψεις θα γίνουν με τη διαδικασία ΑΣΕΠ.

2. Το περιεχόμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, όπως επίσης θα αναρτηθεί και σε επίκαιρα σημεία όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Δίου-Ολύμπου.

3. Όσοι θα καταθέσουν τα χαρτιά τους, ας έχουν τουλάχιστον διάθεση για …δουλειά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Βροχαρίδη έχει ως εξής:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΒΡΟΧΑΡΙΔΗ

Με αφορμή την απόφαση του δήμου Δίου Όλυμπου (κατόπιν εισήγησης της Υπηρεσίας Καθαριότητας στην όποια προΐσταμαι) για πρόσληψη 42 ατόμων και λόγω κάποιας παρανόησης που διαπιστώνω ότι γίνεται, θέλω να αναφέρω κάποια πράγματα.
Καταρχήν, οι θέσεις αφορούν σε 30 εργάτες - τριες καθαριότητας (εξωτερικών χώρων και συνόδους απορριμματοφόρων), 9 οδηγούς απορριμματοφόρων και 3 ηλεκτρολόγους. Οι θέσεις αυτές θα προκηρυχτούν αρχές Απριλίου (οι μισές) και αρχές Μαΐου (οι υπόλοιπες) και η διαδικασία θα έχει την μορφή κατεπείγουσας.
Επειδή δέχομαι διάφορα τηλεφωνήματα άλλα και κατ’ ιδίαν παραινέσεις να προσλάβω τον έναν η τον άλλον γνωστό η φίλο, να ξεκαθαρίσω δυο πράγματα. Καταρχήν, δεν προσλαμβάνω εγώ άλλα ο δήμος Δίου Όλυμπου, οπότε δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γνωστός μου για να λάβει μέρος και να έχει πιθανότητες πρόσληψης.
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι ο διαγωνισμός θα γίνει με ορούς ΑΣΕΠ, πράγμα που σημαίνει μια διαδικασία διαυγή, χωρίς δυνατότητα εξωτερικών παρεμβάσεων, οπού ο καθένας θα καταθέσει τα τυπικά του προσόντα και ανάλογα με τα μόρια που έχει, θα πάρει και την θέση που του αναλογεί.
Το μόνο που θέλω να παρακαλέσω είναι ότι όποιος λάβει μέρος στον διαγωνισμό, να έχει διάθεση για δουλειά, γιατί η καθαριότητα του δήμου είναι (προσωπική μου άποψη) το πιο σημαντικό μέρος της εικόνας του τόπου μας άλλα και ο τομέας στον οποίο κρινόμαστε καθημερινά όλοι όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτόν.

Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Δίου Όλυμπου
Αντιδήμαρχος
Βασίλης Βροχαρίδης

Υ.Γ. Η προκήρυξη θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου, στον τοπικό ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο και θα αναρτηθεί σε διάφορα σημεία σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας, έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου