Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΟΙ "ΜΑΓΚΙΕΣ" ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ;;;


 Τελικά σιγά - σιγά κάτι φαίνεται να αλλάζει. Αν και κρατάμε μικρό (πολύ μικρό) καλάθι, πρέπει να πούμε πως με άλλο μάτι αντιμετωπίζουν στο Υπουργείο Υποδομών το παλλαϊκό αίτημα για κατάργηση των ληστρικών όρων παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων. Όταν ο κόσμος συσπειρώνεται, υπάρχει και ελπίδα!ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 2010

 Στην Πιερία πέρσι το καταφέραμε με τα διόδια στο Αιγίνιο. Με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης, τον Τσολακίδη, τον Τσιτλακίδη, τον Ευγένιο και πλήθος κόσμου στελεχομένους με τους 4 πιερείς Βουλευτές, τον Νομάρχη και τους Δήμαρχους Κολινδρού, Πύδνας, Αιγινίου, Κορινού, Κατερίνης και σύσσωμα τα δημοτικά συμβούλιά τους, τα διόδια Αιγινίου καταρήθηκαν.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ 2010

 Με τα διόδια της Λεπτοκαρυάς όμως τι γίνεται; Προχθές με τα βίας συγκεντρώθηκαν 150 άτομα. Οι γνωστοί - άγνωστοι που δήλωσαν παρών ακόμη μια φορά γιατί ούτε υποψήφιοι ήταν πουθενά ούτε σκοπεύουν να γίνουν. 

ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 6/2/11

 "Οι απουσίες πιο βροντερές από τις παρουσίες" σχολιάσαμε και έτσι ήταν. 
 Σε έναν δήμο που τα διόδια τον έκοψαν, τον χώρισαν στα δυό, που οι περίπου 10.000 κάτοικοι του "νότου" για να μεταβούν στην διοικητική πρωτεύουσα πρέπει να πληρώσουν διόδια, που το κόστος διέλευσης επιρεάζει άμεσα την τουριστική κίνηση της περιοχής  - την  μοναδική ουσιαστικά πηγή εσόδων για τη Νότια Πιερία, η μαζική απουσία των αιρετών ήταν η πιο βροντερή φωνή!
 Από τους 27 δημοτικόυς συμβούλους μετρήσαμε 3-4!
 Από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων 1!
 Από τα 13 τοπικά συμβούλια 5-6 "νότιους"!
 Από τους περιφεριακούς συμβούλους 1!
 Κανένας βουλευτής!
 Απών και ο Δήμαρχος, ένω ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ. Μυλωνέρος  που εμφανίστηκε για λίγο προσπαθώντας να κρατήσει τα προσχήματα ήταν ο μοναδικός σύμβουλος από την πλειοψηφία!

ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 6/2/2011

 Μάλλον οι απόντες ξέχασαν πως προεκλογικά συνωστίζονταν πάνω στη γέφυρα κάνοντας πλειοδοσία αγωνιστικού φρονηματος προς άγρα ψήφων και αναθεώρησαν την στάση τους απέναντι στο πιερικό κίνημα κατά των διοδίων κατατάσοντας το στις "τζάμπα μαγκιές"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου