Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Προαναγγελία συναυλίας τής ΕΥΧΗΣ ΖΩΗΣ στο κάστρο Πλαταμώνα, αφιέρωμα στον Δ.Μητροπάνο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ», ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα, αφιερωμένη στον Δ. Μητροπάνο.
* ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, Π.ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Γ.ΣΙΝΑΝΗΣ.
* ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ – ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: ΑΛΕΞΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΩ ΣΕΡΒΟΥ.
Συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο λαϊκό ερμηνευτή, Δημήτρη Μητροπάνο, θα πραγματοποιήσει η οργάνωση «Ευχή Ζωής» με τη συμπαράσταση του δήμου Δίου-Ολύμπου και με τη στήριξη του οργανισμού φεστιβάλ Ολύμπου, την Πέμπτη 16 Αυγούστου στο Κάστρο Πλαταμώνα.

Τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο Δημήτρης Μπάσης, ο Π. Πετράκης και ο Γ. Σινάνης. Συμμετέχει η ορχήστρα νέων Δίου, κέντρου γραμμάτων και τεχνών Δίου, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή. Ερμηνεύουν επίσης ο Αλέξης Ηλιάδης και η Φιλιώ Σέρβου.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ και τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν υπέρ των σκοπών τής «Ευχής Ζωής». Πρόκειται για μια μη κυβερνητική οργάνωση που στηρίζει κακοποιημένες γυναίκες και άπορα παιδιά.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής έγινε και συνάντηση στον δήμο Δίου-Ολύμπου όπου η πρόεδρος της οργάνωσης «Ευχή Ζωής», Μαριέττα Λάμπρου, μαζί με τη δημοσιογράφο Λάρισας Βιβή Καραλή συζήτησαν με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαθανασίου και τον αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δημάρχου Δίου-Ολύμπου Γιώργο Φαρμάκη για κάποια οργανωτικά και πρακτικά θέματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κυρίες Λάμπρου και Καραλή εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον δήμο και προς τον δήμαρχο για τη συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρουν, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης η δημοσιογράφος Β. Καραλή δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Κάστρου Πλαταμώνα θα απονεμηθούν πλακέτες στον δήμο Δίου-Ολύμπου για τη βοήθειά του, στον οργανισμό φεστιβάλ Ολύμπου για τη στήριξη που παρέχει, καθώς επίσης και στην ορχήστρα νέων Δίου για τη συμμετοχή της στη συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου