Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μια ζωή τα ίδια κομπλεξικά παιχνιδάκια από το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του

Συνασπισμός - Σύριζα (πείτε όπως θέλετε) εξέδωσαν δελτίο τύπου με το οποίο πέρα από το κάλεσμα στην σημερινή εκδήλωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ αλλά και άλλων συλλόγων της περιοχής ανοίγουν την ατζέντα της εκδήλωσης και μιλάνε για τον ... ΤΣΕΒΕΣ!

Καλούμε την κίνηση πολιτών (που διοργανώneι την εκδήλωση) να πάρει θέση ώστε η σημερινή εκδήλωση να μην εξελιχθεί στα γνωστά εναλλακτικά πανηγυράκια με τα συνθήματα τύπου "ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ - ΕΠΟΝ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
 
Συνασπισμός - Σύριζα (πείτε το όπως θέλετε και αυτόν και τις συνιστώσες.) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΊΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της κίνησης πολιτών Πιερίας αλλά και άλλων συλλόγων της περιοχής.

Μήπως με την κομματικοποίηση της εκδήλωσης επιθυμούν την αποτυχία της;;;

Θα τους το επιτρέψετε;;;

dionolympos blogspot

1 σχόλιο:

  1. το ίδιο έγινε και με τα ΤΕΜΠΗ......και ενώ είχα οργανώσει ομάδα δράσης από επαγγελματίες της Λεπτοκαρυάς και συζητήσαμε για συγκεκριμένες ενέργειες που θα έκανε η ομάδα, ξαφνικά μας ήρθε ο Χαλκιδης ως ο αντί ρεπας και τα έκαναν όλα μπουρδέλο κανονικά φίλε μου..... ήταν και προεκλογική περίοδος και καταλαβαίνεις τι έγινε!!!!! από φωτογραφία φυσικά...χαχααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή