Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Δήλωση της Μαρίας Τσιμήτρη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Το μήνυμα των εκλογών είναι ηχηρό και καθαρό και έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Το ΠΑΣΟΚ εισέπραξε την πικρία και το θυμό των πολιτών, οι όποιοι ανέμεναν από αυτό μια άλλη πολιτική.

Προσωπικά δεν έμεινα έκπληκτη από το αποτέλεσμα. Το έβλεπα στα πρόσωπα των συμπολιτών, κατά την επαφή που είχα μαζί τους καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα ο θυμός ήταν περισσότερο έντονος, σ’ εκείνους που χρόνια στήριζαν και πίστευαν το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη στιγμή προέχει η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση, να αποκτήσει πολιτική σταθερότητα. Σ’ αυτό πρέπει να συμβάλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις. 

Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποδεχτεί την ήττα του, με διάθεση δημιουργικής αυτοκριτικής. Να προχωρήσει άμεσα σε ριζικές τομές, τόσο στο κόμμα όσο και στην οργάνωση και να επανακαθορίσει την πολιτική και ιδεολογική του ταυτότητα. 

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες, που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου με την ψήφο τους, σ΄ αυτή την πρώτη και ιδιαίτερα σύντομη παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. 

Δεσμεύομαι να συμβάλω με όσες δυνάμεις διαθέτω, στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, καθώς και στην αναγέννηση του κινήματος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου